Unbound Security Netwrix ImmuniWeb Alert Logic Wallix SpyCloud Peventio Cybersecurity Blancco Red Sift Edgescan macmon Titus Fidelis Cybersecurity Acronis Flowmon Networks Datalocker Proofpoint Progress KEMP Technologies Swivel Secure

 

Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 16.30. Fredag til kl. 16.00

E-mail:
Support/Konsulent/Kursus
Marketing
Salg
Kundeservice

 

Kinnarps

OM IT2TRUST

IT2Trust A/S er en af Skandinaviens førende distributører af forretningskritiske IT-løsninger indenfor IT-sikkerhed og netværk. Vi er grundlagt i 2005, har hovedsæde i Brøndby og salgskontorer i henholdsvis Oslo og Stockholm. Vi er en anderledes Value-Add Distributør, som gør meget mere end blot at flytte produkter fra producenter til kunder. Vi sætter fokus på vores forretningsområder, innovation, kundernes behov og ikke mindst et langsigtet og loyalt forhold til både vores producenter og forhandlere.

Vi ønsker at være privat ejet, økonomisk uafhængig og profitabel. Vi ønsker at gøre det på denne måde, således vi selv kan vælge de fremgangsmåder, som vi føler er de rigtige. Dette sker naturligvis ikke af sig selv. Der er en række forskellige faktorer, som skal være på plads før dette er muligt. Vi skal have de rette produkter, partnere, medarbejdere og infrastruktur.

Vi sætter derfor store krav til både os selv og til de producenter, vi samarbejder med. Derfor går vi først og fremmest efter producenter med produkter, der er markedsledende inden for deres felt. Med et omhyggeligt valg af producenter sikrer vi både forhandlere og kunder en lang række produkter der er både stabile, gennemgår en kontinuerlig produktudvikling, har effektiv og professionel support samt attraktiv markedsføring.

Som Value Added Distributør sætter vi en ære i at yde kompetent rådgivning og service på alle vores produkter.
Vi har spidskompetencer inden for alle områderne og supplerer vores tekniske viden med en omfattende palette af ydelser, som tilfører de enkelte løsninger værdi. Det være sig alt fra markeds- og konkurrentanalyser til produktpositionering, markedsføring, teknisk support og uddannelse. Dette danner rammerne for en komplet pakke, der giver attraktive vækstmulighederne for såvel producenter som forhandlere.

Viden er nøgleordet
Vi er bevidste om, at det ikke altid er nok at vælge de rigtige ansatte. Det er også vigtigt at sikre sig en løbende udvikling samt uddannelse af personalet. På denne måde sikrer vi, at de forbliver de bedste. For at sikre, at vores producenter, forhandlere og ansatte er veloplagte og motiverede, er det vigtigt, at de har de redskaber til rådighed som de behøver. Infrastrukturen skal være i orden, og derfor har vi fra start af været opmærksomme på, at de løsninger vi har i sortiment er brugervenlige, økonomiske og dækker de tekniske behov.

Vores vision: IT2Trust A/S vil være den bedste IT-sikkerhed- og netværks-distributør i det marked vi opererer i.

Vores mission: Vi vil skabe vækst indenfor IT-sikkerhed og netværk, samt skabe udvikling – vi vil være den bedste måde for producenter at nå markedet på.

Vi vil opnå dette ved at være den mest kompetente, proaktive og fleksible distributør. Samt ved at være den foretrukne partner for både forhandlere og producenter.

Ønsker du mere information omkring IT2Trust A/S kontakt Adm. Direktør Peter Boll på telefon +45 70 22 38 10 eller på e-mail pb@it2trust.com

Med venlig hilsen
IT2Trust A/S

ADRESSER

IT2Trust A/S
Roskildevej 522
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 70 22 38 10

IT2Trust A/S
Dusager 6
DK-8200 Århus N.
Telefon: +45 70 22 38 10

IT2Trust A/S Sverige
Birger Jarlsgatan 18A, 5tr.
SE-114 34 Stockholm
SWEDEN
Telefon: +46 73 502 3700

IT2Trust A/S Norge
Cort Adelers Gate 16
NO-0254 Oslo
NORWAY
Telefon: +45 70 22 38 10

 

Googlemaps.indd