Advanced Persistent Threat

De mest ødelæggende angreb i dag, rettes direkte mod dine folk, dine systemer, dine sårbarheder og dine data. Avancerede vedvarende trusler (APTs) er stærkere og mere sofistikerede end nogensinde før, og ved hjælp af lumske ”social engineering” teknikker trænger de uset ind i din virksomhed og spreder malware som kan fungere uopdaget i mange måneder. Medens du mindst venter det, kan IT-kriminelle derved stjæle værdifuld information, fra kreditkort data til mere værdifulde ting som, rettigheder eller statslige hemmeligheder, og potentielt ødelægge dine konkurrencefordele, eller i tilfælde af angreb på offentlige systemer, sætte en nations sikkerhed i fare.

Mange virksomheder oplever at de er bliver udsat for dette. Ponemon Insituttet har fundet frem til at 67 procent af alle virksomheder, indrømmer at deres nuværende sikkerhedsniveau er utilstrækkeligt til at stoppe et målrettet angreb. Ikke overraskende viser undersøgelsen også at 55 procent ikke engang er klar over faren ved indtrængen, og endnu færre kender omfanget af angrebene og hvem der står bag. Vil man modarbejde disse APT og målrettede angreb er standard sikkerhedsløsninger ikke tilstrækkelige.

Hos IT2Trust anbefaler vi APT-løsninger fra:

Aage Wolff-Sneedorff

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning). Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.