Backup

En af de allerældste sikkerhedsløsninger, som bliver anvendt i computerindustrien er backup.
Dine data er nok dit mest værdifulde aktiv, og set ud fra et strategisk synspunkt, repræsenterer dine data selve virksomhedens grundfundament. Du har investeret masser af tid, penge og en stor indsats for at udvikle og indsamle dine virksomheds-data. Databaser, kontrakter, salgsarkiver, e-mails, tilbud og selv digitale fotos taget ved vigtige begivenheder m.m., udgør værdien af dine uerstattelige forretningsdata. Du har ikke råd til at miste disse data. Hvis dine data forsvinder, hvad har du så at arbejde med?

De fleste virksomheder har antivirus, firewall og andre sikkerhedsløsninger installeret på deres netværk. Disse hjælper med at sikre, at der ikke er fri adgang til værdifulde data, og at skadelig programmer ikke kommer ind i systemet. Men både antivirus og firewalls er baseret på at forhindre de skadelige elementer. Problemet med denne tilgang er, at de kun vil kunne stoppe de skadesvirkninger, som systemerne er bekendt med. Antivirus programmerne er f.eks. afhængige af konstant opdatering for at være effektiv. Men selv med konstant opdatering, vil disse systemer aldrig kunne beskytte imod alt, og dermed være fuldstændigt sikre.

Backup fungerer efter et andet princip og er tænkt til at genskabe data, når de ellers ville være tabte. Altså modsat antivirus og firewall programmerne, så vil backup ikke forhindre skades påvirkninger, men i stedet hjælpe med at reparere skaderne. Backup er dermed ikke en afløser, men et supplement til dine sikkerhedsløsninger. Hvis antivirus eller firewall programmerne fejler, så vil dataene på systemer uden backup være tabt, hvis dataene skulle blive slettet fra systemet. Det samme ville ske, hvis backup er på plads, men til gengæld vil de slettede data kunne genskabes.

Hos IT2Trust anbefaler vi backupløsninger fra:

Bliv kontaktet

Per Sortkær

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

De sidste 24 år har Per Sortkær rådgivet om IT-sikkerhed og backup løsninger, og har således en dyb forståelse af hvad der skal til for at sikre en virksomheds værdifulde data og viden.Som rådgiver er det vigtigt at virksomheden får den korrekte løsning, som indfrier deres forventninger. Gennem sin lange karriere har Per både arbejdet som IT-distributør og som IT-forhandler.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.