Cloud sikkerhed

Cloud Computing giver enorme fordele for organisationer i alle størrelser. For små og mellemstore virksomheder giver Cloud Computing IT-afdelingen mulighed for at arbejde mere effektivt, og for store virksomheder, gør Cloud Computing det let at skalere op og ned, for hurtigt at kunne reagere på ændrede markedsforhold. Virksomheder i alle størrelser kan udnytte Cloud Computing til at øge innovationen og samarbejdet. Alligevel tøver mange virksomheder stadig med at udnytte Cloud Computing fuldt ud.
De er bange for tab og uautoriseret adgang, og de stoler ikke på at udbyderne kan håndtere disse udfordringer i tilstrækkelig grad. Cloud Sikkerheds-software hjælper virksomheden til trygt at kunne stole på mulighederne og tjenesterne indenfor Cloud Services.

Hos IT2Trust anbefaler vi Cloud sikkerhedsløsninger fra:

Bliv kontaktet

Aage Wolff-Sneedorff

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning). Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.