Unbound Security Netwrix ImmuniWeb Alert Logic Wallix SpyCloud Peventio Cybersecurity Blancco Red Sift Edgescan macmon Titus Fidelis Cybersecurity Acronis Flowmon Networks Datalocker Proofpoint Progress KEMP Technologies Swivel Secure
KONTAKT:

Jonas Frisken
Business manager
Tlf: +45 40 20 01 81
jf@it2trust.com

DISTRIBUERES I:
Denmark-icon Sweden-icon Norway-icon Finland-icon

Fiber tapping web

Cyber Awareness træning – lær dine medarbejdere hvordan de beskytter sig selv, og virksomheden, mod IT-kriminalitet

I samarbejde med Halftone, har vi nu mulighed for at tilbyde en intensiv Cyber Awareness træning som har til formål at lære medarbejdere hvordan de beskytter sig selv, og ikke mindst virksomheden, imod det stadig stigende antal angreb fra Cyber kriminelle. Konceptet sætter medarbejderne i fokus og bygger på et grundigt forarbejde og et nøje planlagt træningsforløb.

Sådan KUNNE en træningspakke se ud:

  • Phishing tests (3-4 stk.) – før og efter træningen
  • 3 timers intensiv træning i virksomheden (2 instruktører)
  • Afsluttende test og diplom
  • Opfølgning / infomails til medarbejdere i 3 måneder

Træn medarbejderne – så de kan beskytte virksomheden.
Ofte er netværket beskyttet med nøje udvalgte sikkerhedsløsninger. Det betyder at det kun er naturligt at de Cyber-kriminelle retter deres opmærksomhed mod medarbejderne, der i et stresset øjeblik er sårbare og nemt kommer til at trykke på den forkerte e-mail. Vi har hørt om alt fra målrettet Phishing, CEO Threats, Ransomware, APT angreb – fælles er at de Cyber-kriminelle vil forbi medarbejderne og ind i dit netværk efter data og andre værdifulde oplysningerne. Investér 3 timer i træning af medarbejderne – det kan være givet særdeles godt ud.

Book en Cyber Awareness træning i dag – ring til os på 70 22 38 10 eller skriv til atm@it2trust.com for en uforpligtende snak og yderligere materiale.

DIN LØSNING