Unbound Security Netwrix ImmuniWeb Alert Logic Wallix SpyCloud Peventio Cybersecurity Blancco Red Sift Edgescan macmon Titus Fidelis Cybersecurity Acronis Flowmon Networks Datalocker Proofpoint Progress KEMP Technologies Swivel Secure
Hos IT2Trust anbefaler vi DDoS sikkerhedsløsninger fra følgende producent:
 
Kaspersky
 
 
KONTAKT:

Patrick Christensen
Account manager
Tlf: +45 60 14 94 10
pc@it2trust.com

 
DISTRIBUERES I:
Denmark-icon Sweden-icon Norway-icon Finland-icon

Kaspersky.DDOS

Har din virksomhed en beredskabsplan for DDoS-angreb? (Distributed Denial Of Service)

Når hackere eller andre Cyber kriminelle målretter et Distributed Denial of Service (DDoS) angreb kan skaden – og ikke mindst omkostningerne – være særdeles omfattende og kritiske for den pågældende virksomhed. Flere og flere IT-systemer og online applikationer (e-shops/kunde/salg/bestilling) bliver i dag ramt af denne type angreb, og det kan have store følger i form af tabt omsætning, mistet tillid til virksomheden og i sidste ende tab af kunder. At have en plan for håndering af denne slags DDoS angreb bliver mere og mere nødvendig, i en tid hvor det er blevet uendeligt meget nemmere at igangsætte angreb.

Med hvad er DDoS egenligt?
DDoS er en angrebsform i kraftig vækst. I modsætning til de angreb almindelige firewalls beskytter mod, er formålet med DDoS-angreb som regel ikke at trænge ind gennem forsvaret, men simpelthen at gøre målet, f.eks en webserver, utilgængelig for omverden. Det sker oftest ved at sende meget store mængder af datapakker fra mange forskellige kilder mod målet. Det spænder fra simple datapakker, der tilsammen opbruger al båndbredden på forbindelsen, til avancerede datapakker som angriberen har designet til at være meget krævende for målmaskinen at behandle, og derfor opbruger alt CPU og RAM. Resultatet er det samme; målet er afskåret fra omverdenen.