INVITATION: FJERN LOKAL-ADMIN, OG REDUCER ANGREBSFLADEN MED OP TIL 90%

Der er behov for at styre adgang til informationer og applikationer spredt udover interne og eksterne IT-systemer. Desuden skal denne adgang gives til et voksende antal af identiteter, både inden og udenfor virksomheden, uden at gå på kompromis med sikkerheden eller udsætte følsomme data for risici.
Identitets- og adgangsstyring inkluderer mennesker, processer og produkter til at styre identiteter og ressourcer i en virksomhed. Yderligere skal virksomheden sikre sig rigtigheden af data for at Identity Management rammerne vil fungere korrekt. Identity Management komponenter kan klassificeres i 4 hovedgrupper: autentificering, autorisation, bruger styring og central bruger-database. Det ultimative mål, er at tilbyde de rigtige mennesker den rigtige adgang, på det rigtige tidspunkt.

Takket være en stærk kombination af dynamisk håndtering af privilegerede brugere og kraftig applikationskontrol kan du med Avecto’s løsning reducere din angrebsoverflade med 90% eller mere på blot få timer – alt sammen uden at bremse din organisations effektivitet.
Brugerne vil operere ud fra sikkerheden ved standardbrugerkonti, mens de nyder den fleksibilitet, de har været vant til fra lokale admin-konti.
Se med når vi den 28. august sætter fokus på lokal-admin. Kom og se med når Tom Scase (Senior Technology Consultant hos Avecto) viser hvordan du reducerer din angrebsoverflade væsentligt og ovenikøbet aflaster dit Helpdesk team med langt færre sager og sikkerhedshændelser.

Agenda:
08.30 – 09.00 Morgenbrød og registrering.
09.00 – 09.10 Velkommen v / IT2Trust.
09.10 – 10.10 Avecto; Fjern lokal-admin, og reducer angrebsfladen med op til hele 90%
10.10 – 10.20 Pause.
10.20 – 11.00 Avecto; Fjern lokal-admin, og reducer angrebsfladen med op til hele 90%
11.00 – 11.30 Live demo af Avecto Defendpoint – så let er det!
11.00 – 12.00 Frokost og netværk – tak for idag

Dato: 28. August 2018
Tid: kl. 09.00 – kl. 12.00
Sted: IT2Trust, Roskildevej 522, 2605 Brøndby
Taler: Tom Scase (Senior Technology Consultant hos Avecto)
Det er gratis at deltage.

Reservér din plads allerede i dag på atm@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com