INVITATION: LÆG FUNDAMENTET FOR EN STÆRK IT-SIKKERHEDSSTRATEGI

De IT-kriminelle lever godt, og der er et konstant kapløb mellem dem og virksomheder og organisationer. De kriminelle vil have dataene, og virksomhederne vil have dem i fred. Hver dag udvikles der over 400.000 nyt malware, som bruges flittigt til at få fat i data, som de IT-kriminelle så bruger til deres fordel. Selv de virksomheder, der mener, deres data ikke er særligt følsomme, kan og bliver ofte udnyttet af de kriminelle. Sådan en virksomhed kan være et springbræt til det virkelige mål for den kriminelle, eller virksomhedens maskiner kan bruges af de kriminelle som en del af et botnet.

Den 4. oktober har vi, i samarbejde med SecureIT, inviteret 3 sikkerheds-specialister fra nogle af markedets mest innovative og respekterede sikkerheds-prodcenter – nemlig FORCEPOINT, BEYONDTRUST og IVANTI.
Sammen sætter de fokus på hvordan du kommer i gang og får lagt et solidt og strærkt fundament for din fremtidige IT-sikkerhedsstrategi. Udover dagens indlæg fra producenterne vil der være rig mulighed for dialog og spørgsmål.

Agenda for dagen:
09.00 – 09.30 Morgenbrød og registrering.
09.30 – 09.45 Velkommen v / SecureIT.

09.45 Forcepoint: Hvordan ville du have det, hvis du til hver en tid, vidste hvor jeres data befandt sig og om det var beskyttet eller ej? Hvordan ville du have det, hvis du til hver en tid kunne udskrive en rapport, der gav dig de oplysninger, som er nødvendige, hvis der har været en sikkerhedshændelse, så du kan rapportere hvem, hvad, hvornår i forhold til, hvad der er sket? Hvordan ville du have det, hvis du har en løsning, der kan beskytte alle jeres data uanset, hvor de data befinder sig? Både indenfor murene, i cloud-systemer og på mobile enheder. Indlægget leveres af Thomas Therkildsen fra Forcepoint.

10.50 Beyondtrust: Kravene til en effektiv cybersecurity-drift vokser dagligt i både volumen og kompleksitet med øgede krav til overholdelse af regler. At håndtere disse krav med en fleksibel, men robust tilgang til afhjælpning og kontrol er nøglen. Denne session vil tage dig igennem en tilgang, der gør det muligt for dig at opbygge et solidt fundament med 4 grundlæggende sikkerhedspraksisser, der skal danne grundlaget for din cybersikkerhedsstrategi. Dette vil gøre det muligt for dig at reducere støj i systemet, tillade dit hold at planlægge frem for at slukke brand og blive en af de mennesker, der siger “Ja” til brugere og ikke længere er Nej-siger i organisationen. Indlægget leveres af Brian Chappell. Indlægget er på engelsk.

12.00 – 12.45 Frokost og netværk

12.45 Ivanti: Upatchede systemer er også ”åbne døre” til virksomheden. Derfor anbefaler Center for Cybersikerhed og Digitaliseringsstyrelsen at man patcher sine systemer indenfor 2 dage, når der kommer sikkerhedspatche. Nicklas Isaksson fra Ivanti fortæller og demonstrerer Ivanti Patch for Windows som uden agenter kan patche både Microsoft og de mest udsatte tredjeparts applikationer, såsom Adobe, Java, VMware, iTunes og dermed sørge for at huller bliver lukket indenfor 2 dage. Indlægget er på engelsk.

13.30 – 14.00 Afslutning og netværk

Tid & Sted:
4. oktober 2018, kl. 09.00 – 14.30
Jægerhuset, Dronninggårds Alle 126, 2840 Holte

Der bliver tid til at tale med os og indlægsholderne imellem indlæggene og netværke med de andre deltagere. Seminaret er primært for CIO, CISO, CTO, DPO’er og andre der arbejder med eller har ansvaret for IT-sikkerheden.

Gratis tilmelding:
Det er gratis at deltage, men der er begrændset antal pladser, så reservér din plads allerede i dag på aja@secureit.dk eller 70 22 90 95.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com