Identity Management

Der er behov for at styre adgang til informationer og applikationer spredt udover interne og eksterne IT-systemer. Desuden skal denne adgang gives til et voksende antal af identiteter, både inden og udenfor virksomheden, uden at gå på kompromis med sikkerheden eller udsætte følsomme data for risici.
Identitets- og adgangsstyring inkluderer mennesker, processer og produkter til at styre identiteter og ressourcer i en virksomhed. Yderligere skal virksomheden sikre sig rigtigheden af data for at Identity Management rammerne vil fungere korrekt. Identity Management komponenter kan klassificeres i 4 hovedgrupper: autentificering, autorisation, bruger styring og central bruger-database. Det ultimative mål, er at tilbyde de rigtige mennesker den rigtige adgang, på det rigtige tidspunkt.

Hos IT2Trust anbefaler vi Identity Managements-løsninger fra:

Bliv kontaktet

Aage Wolff-Sneedorff

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning). Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.