IT2Trust

OM IT2TRUST

Vi er din stabile og kompetente samarbejdspartner

Hos IT2Trust er vi blandt Nordens førende distributører af forretningskritiske IT-løsninger inden for IT-sikkerhed og netværk. Det er vi, fordi vi ikke blot sikrer, at du får det rigtige produkt til lige netop din virksomhed. Vi tilbyder også kompetent rådgivning og service på alle vores produkter fra start til slut, som skaber mærkbar værdi for både løsningen og dig som kunde – vel at mærke en rådgivning du kan få uden beregning hos os.

Relationer og det gode samarbejde er vigtige for os. Derfor kan de producenter og forhandlere, vi samarbejder med, også nyde godt af en omfattende pallette af ydelser, som sikrer løsninger af høj kvalitet og giver attraktive vækstmuligheder. Vi assisterer med alt fra markeds- og konkurrentanalyser og produktpositionering til markedsføring, teknisk support og uddannelse i øjenhøjde. Hos os får du altså en totalløsning gennem en seriøs og kompetent rådgiver og sparringspartner med øje for, at alle led i kæden får det mest optimale udbytte og resultat.

Få tid til at fokusere på din virksomhed

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige. Derfor stiller vi skarpt på din virksomhed, og det har vi gjort siden 2005 med en række dygtige specialister inden for IT-sikkerhed på holdet. Vi ser den store helhed og ved, at et fokus på vores forretningsområder, innovation, kundernes behov og langsigtede, loyale forhold til både vores producenter og forhandlere gør, at vi kan tilbyde dig nogle af markedets bedste løsninger. Vi arbejder først og fremmest med producenter af markedsledende produkter, som vi udvælger omhyggeligt, fordi vi vil levere intet mindre end det bedste. Det giver dig tid og overskud til at fokusere på alt det andet vigtige i din virksomhed.

Når du indgår et samarbejde med IT2Trust, kan du være sikker på, at vi har dine interesser for øje. Det udspringer fra en privatejet, økonomisk uafhængig og profitabel organisation, som gør det muligt for os selv at vælge de fremgangsmåder, vi føler er de rigtige og kan stå inde for. Hos IT2Trust imødekommes du af erfarne cyber security specialister og mennesker, der løbende dygtiggøres og udvikles inden for deres felt gennem yderligere uddannelse. Samtidig sørger vi for, at producenter, forhandlere og specialister har alle nødvendige redskaber til rådighed, og at vores løsninger er brugervenlige, økonomiske og dækker tekniske behov. Alt dette gør os til din stabile og alsidige rådgiver og samarbejdspartner.

Vores vision

Hos IT2Trust vil vi være den bedste distributør inden for IT-sikkerhed og netværk på det Nordiske marked.

Vores mission

vi vil skabe vækst og udvikling inden for IT-sikkerhed og netværk. Vi vil være den bedste vej til markedet for vores producenter.

Dette vil vi opnå ved at være markedets mest kompetente, proaktive og fleksible distributør. Samtidig vil vi være den foretrukne samarbejdspartner for både forhandlere og producenter.

SKAL VI SAMARBEJDE?

Sammen er vi stærkere

Hos IT2Trust er vi altid på udkig efter nye spændende teknologier, forretningsområder eller nye proaktive partnere som har lyst til at vækste deres forretning sammen med os.
Kontakt Anders for en uforpligtende snak om samarbejde – sammen er vi stærkere!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.