Mail/Web scanning

E-mails er en af de vigtigste kommunikationsveje i dag, derfor er det vigtigt at oppetiden er så høj så mulig og at kommunikationen sikres bedst muligt. Spam og virus udgør dagligt et stort problem for mange virksomheder, når de modtager mængder af skadelige eller uønskede e-mails. Optil 90% af alle mails i dag er spam. Mail med virus udgør mindre end 1% af alle mails.

Internettet er et stadigt vigtigere og mere uundværligt værktøj. Brugen af cloud løsninger, sociale netværk, blogs etc. øges dagligt, og mængden af information og data, der deles via nettet, er uendelig. Samtidig har det aldrig været mere ”farligt” at søge og dele information. Brugere, der besøger inficerede hjemmesider, kan helt uvidende blive inficeret af ondsindede programmer, der kan skade virksomheden. Behovet for en pålidelig web sikkerhedssløsning har aldrig været større.

Hos IT2Trust anbefaler vi Mail/Web scannings-løsninger fra:

Bliv kontaktet

Aage Wolff-Sneedorff

Business Development Manager

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Aage Wolff-Sneedorff er uddannet ingeniør og økonom og har mere end 30 års erfaring inden for IT, OT/ICS og telekommunikation, herunder 12 år i IBM.
Gennem hele karrieren har han arbejdet i tæt kontakt med kunder enten inden for salg, projektleder i kundesager eller rådgivende konsulent (inkl. undervisning). Inden Aage kom til IT2Trust var han salgschef i et OT/ICS sikkerhedskonsulentfirma.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.