Network Access Control

I takt med at grænserne for netværk bliver mere og mere flydende er der et stigende behov for gode værktøjer til at sikre dem.

Et NAC produkt skal løse opgaven med at identificere enheder der tilgår netværket, tildele resurser og håndhæve politikker ud fra regler der er styrer adgangen til netværket og dets data.

I stedet for at kigge på enhedens indhold for at finde f.eks. skadelig kode kigger NAC på hvilken device der er tale om og hvad forsøger at tilgå på netværket.

Ved at definere regler for de brugte enheders adgang til netværket (f.eks. laptops, smartphones og gæster) kan netværkets sikkerhed styrkes med et lag der kompletterer f.eks. firewall, emailsikkerhed og andre løsninger

Hos IT2Trust anbefaler vi NAC-løsninger fra:

Bliv kontaktet

Michael Luplau

Senior Sales Executive

Få personlig rådgivning

Kontakt mig

Med sin livslange erhvervserfaring har Michael Luplau en bred og dyb forståelse for salgsprocesserne og relationerne mellem slutbruger, forhandlere og producenter. I den seneste årrække har Michael fokuseret på salg af sikkerhedssoftware hos blandt andet Pronestor og FastpassCorp, og i de sidste 2 år hos IT2Trust, hvor han til daglig er bindeled mellem producenter, partnere og kunder. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.