IT2TRUST LAVER NORDISK AFTALE MED TYSK NAC PRODUCENT – MACMON

macmon secure udvikler software til netværkssikkerhed (NAC) med fokus på netværksadgangskontrol. Efter grundlæggelsen i 2003 har macmon secure vokset sig stadig større og er i dag teknologiledende inden for netværksadgangskontrol.

Fra hovedkontoret i Berlin udvikles og produceres macmon NAC-løsningen 100 % i Tyskland. I 2014, hvor markedsforholdene var modnet, åbnede macmon et kontor i Storbritannien og øgede dermed sin tilstedeværelse på det europæiske marked. Interessen og efterspørgslen har været stor med en vækst på over 25 % pr. år.

macmon har et bredt og forskelligartet kundeunderlag på tværs af alle brancher, lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner.
Virksomhedens ambition: At tilbyde alle virksomheder en fleksibel og effektiv NAC-løsning. Som kan implementeres med en minimal indsats og tilføre en betragtelig merværdi for netværkssikkerhed.

macmon NAC – enkel på den smarte måde!

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com