ANALYSE

CYBER AWARENESS TRÆNING – LÆR DINE MEDARBEJDERE HVORDAN DE BESKYTTER SIG SELV, OG VIRKSOMHEDEN, IMOD IT-KRIMINALITET

I samarbejde med Halftone, har vi nu mulighed for at tilbyde en intensiv Cyber Awareness træning som har til formål at lære medarbejdere hvordan de beskytter sig selv, og ikke mindst virksomheden, imod det stadig stigende antal angreb fra Cyber kriminelle. Konceptet sætter medarbejderne i fokus og bygger på et grundigt forarbejde og et nøje planlagt træningsforløb.

Sådan KUNNE en træningspakke se ud:
– Phishing tests (3-4 stk.) – før og efter træningen
– 3 timers intensiv træning i virksomheden (2 instruktører)
– Afsluttende test og diplom
– Opfølgning / infomails til medarbejdere i 3 måneder

Træn medarbejderne – så de kan beskytte virksomheden.
Ofte er netværket beskyttet med nøje udvalgte sikkerhedsløsninger. Det betyder at det kun er naturligt at de Cyber-kriminelle retter deres opmærksomhed mod medarbejderne, der i et stresset øjeblik er sårbare og nemt kommer til at trykke på den forkerte e-mail. Vi har hørt om alt fra målrettet Phishing, CEO Threats, Ransomware, APT angreb – fælles er at de Cyber-kriminelle vil forbi medarbejderne og ind i dit netværk efter data og andre værdifulde oplysningerne. Investér 3 timer i træning af medarbejderne – det kan være givet særdeles godt ud.

Book en Cyber Awareness træning i dag – ring til os på 70 22 38 10 eller skriv til atm@it2trust.com for en uforpligtende snak og yderligere materiale.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com