mail_web scanning

PROOFPOINT OPKØBER IGEN OG ØGER FORSPRINGET SOM MARKEDSLEDR INDENFOR MAIL-SIKKERHED

Siden januar 2015 er angreb med kompromitterede virksomheds-e-mails og spoofed e-mails steget med 1300%. FBI anslår at der er sket tab for omkring $3,1 milliarder globalt alene det sidste år.

For at styrke forsvaret mod disse trusler har Proofpoint for nylig opkøbt Return Path’s Email Fraud Protection enhed til gavn for deres kunder.
Opkøbet af Return Path’s EFP vil give Proofpoint kunder adgang til DMARC authentication og proprietære teknikker til analyse af afsender. DMARC er et stærkt værktøj til at imødegå e-mailsvindel, såsom phishing og tvinger cyber-kriminelle til at opgive deres foretrukne mål. Når det bliver integreret med Proofpoint’s next generation secure e-mail gateway, er Proofpoint sikre på at de fortsat vil kunne tilbyde ”State of the Art” beskyttelse mod de avancerede trusler der plager e-mails i dag

For at læse mere om hvordan du kan være på forkant med udviklingen i trusselsbilledet, klik HER
 
 
 

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com

MERE INFO

Du finder mere information om Proofpoint på producentsiden. klik her