IT2TRUST UNDERSKRIVER NORDISK AFTALE MED TITUS

Det er os en stor fornøjelse at præsentere dig for vores nyeste agentur – TITUS.

Titus gør det muligt at etablerer korrekt databeskyttelse. Titus, giver organisationer mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Med en let anvendelig og intelligent policy manager, gør Titus det muligt for kunder, at adressere lovgivningsmæssige databeskyttelse krav og få mere ud af deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer, herunder datatabsforebyggelse (DLP), ”cloud access security broker” (CASB), kryptering og næste generations firewall (NGFW ) løsninger.

Millioner af brugere i over 120 lande som har tillid til Titus til at holde deres data sikre – herunder nogle af de største finansielle institutioner og fremstillingsvirksomheder i verden, regeringen og militære organisationer i G-7 og Australien og Fortune 2000 virksomheder.

Hvorfor skal du vælge Titus
Fleksible, specialbyggede politik styrede løsninger til at identificere, klassificere og sikre dine ustrukturerede data.
Titus løsninger hjælper virksomheder og organisationer i alle størrelser med at imødekomme deres databeskyttelsesbehov.
Dataklassificering: Sørg for, at dine sikkerhedspolitikker beskytter dine følsomme oplysninger mod risiko – såvel inden for virksomheds firewall og i skyen.
Dataidentifikation: Scan og analyser dine data ved oprettelse, i bevægelse og i hvile – og anvend passende identifikationsattributter.
Automatisering af sikkerheden: Føj kontekst til dine data, og aktiver dit sikkerhedsøkosystem til, at træffe mere nøjagtige og effektive beslutninger om datasikkerhed.

Smartere databeskyttelse med maskinlæring: Find ud af, hvordan maskinlæring kan gøre det muligt for organisationer, at forbedre klassificeringen og forbedre databeskyttelsesstrategier. Download Whitepaper

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com