FULLSTACK SÅRBARHEDSSTYRING SOM EN SOFTWARE-AS-A-SERVICE PLATFORM (SAAS)

Edgescan blev grundlagt i 2011 for at løse problemet med system(u)sikkerhed og samtidig holde trit med den hurtige udviklings- og forandringsproces. Ved hjælp af de sidste nye teknologier leverer Edgescan førsteklasses styring af sårbarheder kombineret med manuel ekspertvalidering af hver enkelt tilfælde.
Virksomheder er nødt til løbende at levere sikre digitale oplevelser til deres kunder, partnere og komplette økosystem ved at sikre applikationerne og supportere hostinfrastrukturer i selve kernen af deres forretning.

Med den manuelle ekspertvalidering tages der højde for sammenhængen for hver enkelt sårbarhed, når der foretages risikovurdering, så man sikrer, at den potentielle risiko for hver organisation forstås fuldt ud.
Edgescan er designet for at gøre dette muligt. Edgescan er en af ganske få virksomheder inden for cybersikkerhed, som giver kunderne mulighed for at sikre deres digitale forretninger og være proaktive i forsvaret af dem. Fra applikation- og hostudvikling til produktionsimplementering, fra desktop via API til skyen og mobile enheder sikrer Edgescan webapplikationer og -infrastruktur, som folk stoler på i deres personlige og professionelle virke.

Fremgangsmåden – sådan skiller Edgescan sig ud som en prisvindende virksomhed inden for cybersikkerhed
Edgescan´s tilgang til cybersikkerhed er unik sammenlignet med andre i branchen. Virksomheden leverer “Fullstack sårbarhedsstyring” ved at anvende erfarne penetrationstestere og kan også tilbyde træning og traditionelle penetrationstest som hjælp til kunderne.
Edgescan er den mest præcise, komplette og omkostningseffektive løsning til sårbarhedsscanning af websites og netværk.
Edgescan er en Software-as-a-Service-platform (SaaS), der er designet helt fra bunden og op for massivt og løbende at supportere nogle af verdens største virksomheder. Edgescan leverer den mest overbevisende forretnings-effektivitet og samtidig reduceres de generelle omkostninger forbundet med investeringen
Edgescan adskiller sig fra traditionelle værktøjer eller konsulenter inden for sårbarhedsscanning ved at være den eneste løsning, der kombinerer højt avanceret scanningsteknologi med kundetest udført af egne sikkerheds-teknikere. Det er Edgescan´s hybride tilgang, der sammen med et ekspertteam i web- og netværkssikkerhed, der gør virksomheden så effektiv.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com