mail_web scanning

INTEL SECURITY & PROOFPOINT I EKSKLUSIVT SAMARBEJDE

Intel Security har annonceret at de forlader email sikkerhedsmarkedet. Det betyder at virksomehder verden over har brug for et nyt fremtidssikret state-of-the-art alternativ. Intel Security har navngivet Proofpoint deres eksklusive partner på området.

Parat til at opgradere til Proofpoint?
Alle McAfee Email Security kunder kan drage fordel af opgradering til Proofpoint. Intel Security og Proofpoint har lavet en særdeles fordelagtig prissætning som kan benyttes uanset hvilket McAfee Security Email produkt der benyttes eller hvornår licenserne udløber.
Ring til os på 70 22 38 10 for at høre mere opgraderingspriser og muligheder.

Hvorfor Proofpoint?
Proofpoint har været en leder i Gartners Magic Quadrant for Secure Email Gateway 7 år i træk, hvilket næsten taler for sig selv. Derudover beskytter Proofpoint allerede i dag over halvdelen af Fortune 100 organisationer. Proofpoint har en dokumenteret evne til ikke kun at blokere ondsindet e-mail, men også effektivt stoppe avancerede angreb. Proofpoint’s løsninger kan tilpasses fra mindre virksomheder op til til de mest sikkerhedskrævende enterprise virksomheder i verden.

Targeted Attack Protection
Ifølge Verizon Data Breach Report, er 95% af målrettede angreb begyndt med et spear-phishing-angreb, en enkelt, omhyggeligt udformet e-mail, der lokker en modtager til at klikke på et link for at installere malware eller afgive deres login oplysninger.
Ofte er disse målrettede angreb umulige at opdage ved brug af konventionel sikkerheds-check som anti-virus, signatur-baseret indholdsscanning og afsender verifikationsteknikker. Hvad værre er, at uanset uddannelse af brugerne, falder de stadig for disse målrettede e-mail angreb, som bliver stadig mere og mere sofistikerede.
Forskning har konstateret, at i gennemsnit vil 1 ud af 10 brugere, der modtager e-mails med ondsindede webadresser klikke på disse links.
Proofpoint Targeted Attack Protection tager en helt ny tilgang til beskyttelse, ved brug af Big Data analyse-teknikker og en Cloud-arkitektur, til at identificere mistænkelige e-mails, der indeholder ondsindede webadresser eller vedhæftede filer. Dette hjælper virksomhederne med at tilføje endnu et lag af sikkerhedskontrol, som ikke kan matches af traditionelle sikkerhedsløsninger og gateways.

Læs mere om opgraderingsmulighederne HER eller ring til os på 70 22 38 10.
 
 
 

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com

MERE INFO

Du finder mere information om Proofpoint på producentsiden. klik her