ACUNETIX WEBINAR 28. MAJ – “SÅDAN GENDANNER DU DIT WEBSITE EFTER HACKER-ANGREB

Virksomheder verden over har travlt med at takle konsekvenserne af COVID-19 udbruddet. I kaotiske tider som disse er der stadig mennesker som vil prøve at drage fordel af situationen og dine webapplikationer kan derfor være mere sårbare i netop disse tider. Når dit website bliver hacket, kan det være nyttigt at have en kort tjekliste over opgaver der skal udføres hurtigt som en del af din gendannelsesproces. At gøre de rigtige ting i den rigtige rækkefølge vil være nøglen til at maksimere dine chancer for vellykket og fuldstændig gendannelse samt naturligvis af sikre dig fremadrettet mod
nye angreb.

Acunetix webinar den 28. maj 2020 – ”Sådan gendanner du dit website efter hacker-angreb”
Kig med den 28. maj når vi sammen med Acunetix sætter fokus på netop denne problematik. Det er vigtigt at forstå hvordan du takler dette rigtigt, idet du med din første handling skal være sikker på at hackeren ikke har nogen måde at fortsætte med at få adgang til systemet.
En forkert handling, der ændrer dit website, kan gøre hackeren opmærksom på, at han er blevet opdaget, vel at mærke før adgangen bliver blokeret. Og du ønsker ikke at give hackeren adgang til at gøre mere skade eller tid til at dække sine spor.

På dette webinar dækker Acunetix de emner og værktøjer, du har brug for – lige fra det hackede website / plan for gendannelse / sårbarhedsscanningen / og meget mere.

Webinar: 28. maj 2020 / tid 13.00 – 14.30 / Afholdes på engelsk / Send din tilmelding til: atm@it2trust.com

Få en demo af Acunetix Network Security Scanner

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com