KEMP TIL CITRIX STOREFRONT – SPAR OP TIL 80% PÅ DIN INVESTERING

KEMP har netop annonceret at deres Loadmasters nu supportere Citrix Virtual Apps, og Desktops, bedre kendt som Citrix StoreFront. Citrix Virtual Apps og Desktops, er en ekstrem populær løsning for hosting og levering af applikationer til remote brugere, på alt fra Windows PC’er til iPads.

Denne nye mulighed, gør KEMP i stand til ikke bare at erstatte Citric ADC (NetScaler), i nye kundesager, men giver også mulighed for, sammen med stærke tilbud, at udskifte Citrix, hos eksisterende kunder i forbindelse med Supportudløb. Løsningen leveres som en ”Application Template” ( og en medfølgende Deployment guide), som nu er tilgængelig til download via KEMPs support site.

Der findes et bibliotek af ressourcer, hvor du har mulighed for at finde mere information, via links herunder:
Press Release
Citrix StoreFront Web Page
Solution Brief
Technical Overview Video
Citrix Virtual Apps and Desktop Deployment Guide

Har du spørgsmål eller ønsker du priser etc, så er du meget velkommen til at kontakte Business Manager Patrick Christensen på telefon 60 14 94 10 eller pc@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com