LÆR MEDARBEJDERNE OM CYBER-KRIMINALITET

Aldrig før har der været så meget snak og mediedækning af Cyber-kriminalitet – virksomheder, medarbejdere og privatpersoner bliver snydt og frarøvet penge og værdifulde personlige informationer
hver eneste dag og problemet synes ingen ende at tage. Du er jo selv i forreste linje og jeg tænker at alle de problemstillinger med Ransomware, CEO Threats, Spam, Spearphising, APT angreb allerede står på Jeres dagsorden når I snakker omkring Jeres fremtidlige IT-strategi.

Men hvordan sikrer I at medarbejderne bliver en del af IT-sikkerheden i stedet for at være en menneskelig trussel som de Cyber-kriminelle prøver at udnytte?
Tirsdag den 28. februar kl. 14.00 – 15.30 inviterer vi dig, til et lille gå-hjem møde omkring den menneskelige faktor i Cyber-kriminalitet – det er gratis at deltage og vil med garanti give dig masser af inspiration til at hvordan du kommer videre i din egen organisation. Mødet tager kun 1½ time og vil gennemgå nedenstående emner …
Cyber Awareness træning – lær dine medarbejderne hvordan de beskytter sig selv, og virksomheden, imod IT-kriminalitet.

I samarbejde med Halftone, har vi nu mulighed for at tilbyde en intensiv Cyber Awareness træning som har til formål at lære medarbejdere hvordan de beskytter sig selv, og og ikke mindst virksomheden, imod det stadig stigende antal angreb fra Cyber-kriminelle. Konceptet sætter medarbejderne i fokus og bygger på et grundigt forarbejde og et nøje planlagt træningsforløb.

Sådan KUNNE en træningspakke i DIN virksomhed se ud:
Phishing tests (3-4 stk.) – før og efter træningen
3 timers intensiv træning i virksomheden (2 instruktører)
Afsluttende test og diplom
Opfølgning / infomails til medarbejdere i 3 måneder

Invitér en kollega med
Cyber Awareness træning adresserer sig til dine medarbejdere – derfor kan det godt betale sig at tage din HR-kollega med på dagen.

Vi afholder dette gå-hjem møde i vores lokaler på Roskildevej 522, 2605 Brøndby, men vil du allerede nu vide mere, så ring til os på 70 22 38 10 eller skriv til atm@it2trust.com for en uforpligtende snak og yderligere materiale.

Vi glæder os til at se dig.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com