MICROSOFT OFFICE 365? HVAD SÅ MED SIKKERHEDEN?

Tænker du på at migrere til Microsoft Office 365? så bør du også overveje behovet for at tilføre mere sikkerhed i organisationen.
Mens Microsoft løbende investerer i beskyttelse af deres infrastruktur, fortsætter truslernes ophavsmænd med målrettet at udnytte mennesker i forsøget på at bryde gennem deres Cyber-sikkerhed.

E-mail er den mest effektive og pålidelige måde at nå frem til stort set alle mennesker, i enhver organisation rundt om i hele verden. Det er således også årsagen til at 90% af alle ondsindede angreb, når sine ofre gennem e-mail for at få adgang til brugernes oplysninger og værdier.

Proofpoint Threat Protection til Office 365 beskytter effektivt mod ondsindede trusler og avancerede angreb på dine Office 365 brugere. Løsningen gør dig i stand til at identificere angrebene, og hjælper virksomhedens sikkerhedsansvarlige med at inddæmme og iscenesætte en hurtig modreaktion – samtidig med at e-mail tilgængeligheden for brugerne sikres.

Lær mere om hvordan Proofpoint tilfører dit Microsoft Office 365 miljø en sublim og effektiv sikkerhed – se videoen her.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com