IT2TRUST UNDERSKRIVER MED INTEL 471

Intel 471 er den førende leverandør af intelligens til bekæmpelse af it-kriminalitet.

Intel 471 leverer dybdegående informationer der kan hjælpe organisationer med, at beskytte mod malware og IT-trusler som bedrageri til førende sikkerheds-, svindel- og efterretnings-teams.
Deres informationer om angriberne har fokus på at opdage infiltreringen i kunders netværk. Deres adgang til lukkede kilder, hvor angriberne samarbejder, kommunikerer og planlægger cyber-angreb gør det muligt for Intel 471’s kunder at detektere og beskytte sig mod nye trusler.

Deres malware-efterretninger gør det muligt at levere data samt kontekst om angribernes malware- og modstandsinfrastruktur.

Intel 471’s team består af efterretningsoperatører og indfødte sprogbrugere, der befinder sig på steder, hvor cyberkriminelle tidligere opererede uden risiko og konsekvenser.

Deres lokale kendskab til hacker miljøer er unik og bygger på et team med erfaring fra efterretningstjenester, militær, politimyndigheder og private virksomheder inden for trusselsintelligens, stort set på hver eneste kontinent på jorden.

Intel 471’s mission er at beskytte din organisation, dine produkter, dine aktiver og dine medarbejdere.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com