PORTBLOCKER – OPNÅ KONTROL OVER DINE USB PORTE

PortBlocker er en simpel og sikker tilgang til DLP (Data loss prevention). Med PortBlocker, kan du simpelt styre hvilke USB enheder der kan køres på brugernes PC’er. Med PortBlocker kan brugerne kun flytte data til allerede godkendte krypterede enheder, og på den måde undgå tab af data via uautoriseret adgang og brug.
PortBlocker er en integreret del af SafeConsole, som er ledende indenfor administration af sikre krypterede USB enheder.
Al aktivitet på endpoints, såsom hvor og hvornår en enhed er blevet blokeret, bliver meldt tilbage til SafeConsoles audit logs, så Admins altid har det fulde overblik.

Features i PortBlocker
• Endpoint port control – Godkend og whitelist USB enheder via Vendor ID (VID), Product ID (PID), og serienummer via SafeConsole.
• Computer-based policy enforcement – Politikker laves baseret på Computerens lokation i Active Directory. Hvis det er nødvendigt, kan politikker laves helt ned på den enkelte maskines niveau.
• Quick Disable/Enable – Administratorer kan remotely tillade eller nægte alle devices adgang via SafeConsole.
• Activity Audits – Alle aktiviteter, såsom hvornår en device er blokeret, når en device er registeret, og når der er ændringer i politikker, bliver alt sammen rapporteret tilbage til SafeConsole.
• Geofence – Enheder kan automatisk blokeres, når maskinen benyttes uden for den geografiske lokation, der er sat op via politikker i SafeConsole.

Læs mere om Datalocker PortBlocker HER

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com