SIKKER OVERVÅGNING AF SIKKERHEDSTRUSLER OG OPERATIONELLE PROBLEMER!

Flowmon Anomaly Detection System er førende i kampen mod moderne cyberstrusler, der omgår den traditionelle perimeter og endpoint-sikkerhed.

Når nye sikkerheds- eller driftsproblemer opstår, er det Flowmon ADS der giver IT-fagfolk et detaljeret netværksoverblik og vha. stærk adfærdsanalyse gør dem i stand til at tage afgørende beslutninger og administrere netværket sikkert. Flowmon Anomaly Detection System (ADS) er et stærkt netværkssikkerhedsværktøj, der giver netværksteknikere et forsvar mod moderne trusler.

Ved hjælp af avanceret netværksadfærdsanalyse, en avanceret kunstig intelligens baseret på maskinlæring, observeres og analyseres datakommunikation konstant for afvigelser og afslører mistænkelig adfærd.
Takket være denne ADS eliminerer du automatisk risici, der omgår traditionelle løsninger som f.eks. Firewall, IDS/IPS eller antivirus. Løsningen giver administratorer nøjagtige oplysninger om, hvad der sker i netværket og løfter hele netværkssikkerheden til et højere niveau, samtidig med at du sparer tid og penge.

Test vores all-in-one netværksovervågning og sikkerhedsplatform, Flowmon. Se, hvor nemt det kan være at udføre netværksovervågning og diagnostik og forsvare sig mod virkelige cybertrusler.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com