IT2TRUST UNDERSKRIVER MED NEUSTAR

Verden genererer omkring 2,5 billiarder bit data – Hver eneste dag. Neustar isolerer visse elementer og analyserer, forenkler og redigerer dem for at træffe præcise og værdifulde beslutninger, der giver resultater. Som en af de få virksomheder, der er i stand til at vide med sikkerhed, hvem der er i den anden ende af hver interaktion, er Neustar betroet af verdens store virksomheder til at tage kritiske beslutninger omkring 20 milliarder gange om dagen.

Neustar ved, hvornår nogen ikke er dem de hævder at være, hvilket hjælper med at stoppe svig og ”denial of service”, før der er et problem. Fordi Neustar også har erfaring med styring af nogle af verdens mest komplekse databaser, hjælper de kunder med at styre deres online identitet, registrere og beskytte deres domænenavn og dirigere trafik til den korrekte netværksadresse. Ved at forbinde de vigtigste oplysninger med de mennesker, der er afhængige af det, hjælper Neustar mere end 12.000 kunder verden over med beslutninger – ikke bare med data.

Neustar 2017 Worldwide DDoS Attacks and Cyber Insights Research Report

Læs mere om Neustar her

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com