FÅ DIN EGEN GRATIS INTERNE MULTI-FAKTOR VALIDERINGS-LØSNING

Som forhandler kan du få din helt egen interne Swivel Secure multi-faktor valideringsløsning – ganske gratis – op til 25 brugere – og gældende i et år.
Det giver dig en enestående mulighed for at få uovertruffen brugervalidering – både til dine egne medarbejdere – men ikke mindst så du også kan vise det til dine kunder!

Kort om Swivel Secure
Swivel Secures brugervalideringsløsning beskytter adgangen til alle dine data, hvad enten det er on-premise eller i Cloud. Virksomheden er grundlagt i 2001, og er i dag en ledende spiller på markedet for brugervalideringsløsninger.
Den prisvindende AuthControl Sentry løsning benyttes af tusindvis af virksomheder i over 42 lande, og leverer ”MultiFactor Authentication (MFA), kombineret med single sign on og ”Risk-Based” validering for intelligent beskyttelse af både Cloud og On-Premise miljøer.

Her findes en kort video (2 min ca), der giver et godt overblik over Swivel løsningen
Her en kort video omkring deres patenterede Pinsafe Teknologi
Her kan du selvfølgelig også se meget mere om Swivel Secure

Whitepaper: 6 ting som vil overraske dig ved nogle multi-factor identificeringsløsninger
I dette whitepaper gennemgår vi de 6 steps, som du bør kigge på, når du sammenligner multi-faktor identificeringsløsninger.
Vi tager dig igennem dem én for én og mon ikke du bliver lidt overrasket undervejs? Download Whitepaper og få syn for sagen!

Bestil din Swivel Secure licens i dag
Har du lyst til at få din egen multi-faktor brugervalideringsløsning i op til 1 år, så kontakt Business Manager Patrick Christensen på pc@it2trust.com

Har du evt. lyst til at se en gennemgang af løsningen før du beslutter om det evt kunne være noget for dig, så sig endelig til, så løser vi også dette.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com