DE STØRSTE SIKKERHEDSTRUSLER I 2017 – HVAD SIGER FORUDSIGELSERNE?

I 2017 vil vi se øget kompleksitet i trussels-landskabet, hvor truslerne vil blive skræddersyet til at ramme målenes svage punkter og til at mutere til at omgå de forsvarsværker, der er blevet opsat.
Ifølge den internationale organisation Information Security Forum (ISF), vil 2017 især blive præget af fire sikkerhedstrusler, som alle it-ansvarlige bliver nødt til at forholde sig til.

– Hyper-connectivitet med et utal af forbundne devices og systemer samt IoT vil føre til hidtil usete sikkerheds-risici, som ingen rigtig har styr på.
– Vi vil se de første kriminelle grupperinger begynde at sælge ”crime-as-a –service” i fuldt professionelt og kommercielt format.
– Ny reguleringer og regelsæt vil gøre compliance til et kritisk område.
– De kriminelle vil sigte efter områder, der kan skade virksomhedernes omdømme og brand overfor kunder og i offentligheden.

Også hos Kaspersky har man kigget i krystalkuglen og giver et seriøst bud på hvordan trusselsbilledet i 2017 kommer til at se ud.
Læs Kaspersky Security Bulletin – Predictions for 2017 her

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com
JA