Fiber tapping web

FIBER TAPPING – DEN USYNLIGE TRUSSEL

Sikkerhedsbrud fortsætter med at skabe overskrifter næsten dagligt, og årsagen til trusler mod cybersikkerheden bliver stadig tydeligere, da større mængder og typer af værdifulde data bliver delt på tværs af globale netværk. Hvad vi ved er, at cyber-sikkerhedstruslen er flerstrenget.

Der er flere måder hvorpå følsomme forretningsoplysninger og personlige data kan blive kompromitteret, herunder hacking, malware og fiber tapping. Af disse trusler, får måske fiber tapping den mindste opmærksomhed, men på nogle måder, er det den mest problematiske. Fiber tapping er relativt enkel og billig. Hvad mere er, med hundreder af millioner af kilometer af lyslederkabel strakt over hele kloden, er masser af kabler er let tilgængelige for dem, der er leder.

Fiber tapping bliver som ofte slet ikke opdaget. I nogle tilfælde bliver en enhed netop efterladt på fiberen af hackere, fordi værktøjet er så billigt, at det ikke er risikoen værd at hente det og eventuelt blive opdaget. Hackere tilgår bare fiberen, indsamler de værdifulde private data og stikker af, og netværksfolkene er ikke engang klar over deres netværksfibre er blevet kompromitteret. Og risikoen for tab er meget, meget højt. Et fiberhack kan stjæle en fuld kopi af databaser, og derved få fat i alle data og fuld indsigt i en virksomheds arbejdsgange.

Den 21. januar afholder vi workshop om fiber tapping – den usynlige trussel

Agenda for dagen:
Kl. 09.00 – 09.30 Morgenbrød og registrering.
Kl. 09.30 – 09.35 Introduktion.
Kl. 09.35 – 10.00 Fiber tapping – den usynlige trussel.
Kl. 10.00 – 10.20 Oplev en LIVE fiber tapping demo.
Kl. 10.20 – 10.30 Pause med forfriskninger.
Kl. 10.30 – 10.50 ”Next step” beskyttelse – Hvad skal der til? / Hvad bør du overveje? / Hvordan kan SafeNet hjælpe dig?
Kl. 10.50 – 11.00 Q & A

TILMELDING

Reservér din plads allerede i dag på atm@it2trust.com – der er gratis deltagelse.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 14. januar.

TID & STED
21. januar kl. 09.00 – 11.00

IT2Trust A/S
Roskildevej 522
DK-2605 Brøndby