FORMIDDAGS-SEMINAR: MULTI-CLOUD UDFORDRINGER?
HVAD SKAL DU GØRE?

Virksomheder i dag, står overfor mange udfordringer når det kommer til loadbalancing af deres applikationer. Det være sig serviceaftaler der skal opfyldes, håndtering af application sprawl, stigende antal cybersikkerhedstrusler samt naturligvis selve administrationen der følger med alle disse udfordringer og som kommer med den digitale transformation og multi-cloud miljøer.

Hos Kemp Technologies, forstår de den kompleksitet som virsomhederne oplever i hverdagen, og har derfor udviklet en ADC, der kan være med til at løse udfordringen. Det gøres ved at lade virksomhederne simplificere den måde de optimerer, analyserer og sikrer deres apps på tværs at miljøer på. Med de mest fleksible Multi-Cloud deployments muligheder, kombineret med abonnement, og pay per use licens modeller, kan alle nemt komme i gang, eller udskifte eksisterende load balancers fra enhver udbyder.

Kom og vær med når Kemp den 14. marts afholder formiddagsseminar
Se hvordan Kemp Technologies kan være med til at løse de stigende udfordringer der findes i forbindelse med Multi-Cloud – stærke og driftsikre løsninger der kan skaleres på tværs af miljøer samtidig med at både OPEX og CAPEX reduceres.

Agenda:
08.30 – 09.00 Morgenbrød
09.00 – 10.00 Hvorfor den traditionelle ADC model er en showstopper når det gælder Multi-Cloud
– Derfor skal du bruge en “per-app” ADC Fabric og ikke blot en kunde ADC Fabric
– Hvordan en modern ADC licens-model burde se ud
– Hvorfor Kemp Technologies er den rigtige vej fremadrettet
10.00 – 10.15 Kaffe pause
10.15 – 10.30 Hvad siger kunderne
10.30 – 11.00 Q & A – netværk

Det er gratis at deltage – reservér din plads i dag på atm@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com