NY PIM/PAM PRODUCENT HOS IT2TRUST – “EN PIONER PÅ EPM-MARKEDET.”, IFØLGE GARTNER

I vores bestræbelse på at kunne tilbyde dig markedets stærkeste udvalg af netværk- og sikkerhedsproducenter er det mig en fornøjelse at præsentere vores seneste nyhed – Avecto!

Den korte version
Avecto er markedsleder og tilbyder den mest effektive og omfattende produktpakke indenfor endpoint-beskyttelse, kendetegnet ved brugervenlighed, fleksibilitet og avanceret sikkerhed – deres flagskib hedder Defendpoint. Defendpoint beskytter mod datatab uden at gå på kompromis med produktiviteten. Udrulningen sker på timer, ikke måneder og inkluderer både privilege management og application control teknologi i én samlet agent. At fjerne og styre administrative rettigheder er simpelt og skalérbart på tværs af desktops og servere.

Avecto bliver omtalt som pionerer af Gartner
I Gartners seneste rapport, som blev offentliggjort i oktober 2017 – ” Reduce Access to Windows Local Administrator with Endpoint Privilege Management” – bliver Avecto flere gange omtalt som en pioner på EPM-markedet. Følgende udsagn fra rapporten kan måske være nyttige i en diskussion med eksisterende og nye kunder.

• “At reducere adgangen til lokale administratorrettigheder er en af de bedste ting, du kan gøre for at forbedre Windows-sikkerhed. Imidlertid er balancering af adgangsbegrænsninger med brugeroplevelse en udfordring, som mange virksomheder ikke klarer sig rigtigt “- Gartner
• “Organisationer bør udøve princippet om mindst privilegium for lokal administrativ adgang. Når en applikation eller tjeneste kræver administrativt privilegium, skal slutbrugeren logge på som en standardbruger, og privilegiet bør forhøjes i henhold til politik. “- Gartner
• “EPM-teknologi (Endpoint Privilege Management) kombinerer applikationskontrol og privileg håndtering for at sikre, at kun betroede applikationer kører, og de kører med det lavest mulige privilegium” – Gartner
• “Adgang til lokale administrative rettigheder bør fjernes fra de fleste brugere i en organisation, hvis der skal opnås stram sikkerhed.” – Gartner
• Ifølge Gartner kan “Fjernelse af administratorrettigheder fra slutbrugere og kørsel som en” standardbruger “give en betydelig beskyttelse mod malware samt driftsmæssige overholdelsesfordele.”
• “Avecto er en pioner på EPM-markedet.” – Gartner

Mød Avecto på Security Summit I Farum Park
Den 12. april åbner vi igen dørene for vores store sikkerhedsdag – Security Summit.
Vi har samlet 12 af de absolut stærkeste Security brands i sortimentet og forbereder en dag hvor du kan få inspiration for mere end 15 spændende sessioner – hvor demo af teknologierne vil være i højsædet.
Når du vælger at deltage på vores Security Summit 2018, er det vores klare målsætning, at du skal have fuldt udbytte af den tid, du investerer. Derfor vælger du naturligvis også helt selv, hvilke workshops du ønsker at deltage på, og sammensætter selv din agenda for dagen. Alle workshops er “LIVE” demonstrationer af produkterne og IKKE omfattende og langvarige PowerPoint præsentationer. De fleste workshops vil foregå på engelsk.
Vi har valgt Farum Park til at danne rammerne og kan love dig en super spændende dag for både producenter, forhandlere og slutkunder.
Der kommer en invitation til dig i februar, men sæt allerede nu kryds i din kalender den 12. april – Vi glæder os meget til at se dig.

Vil du allerede nu vide mere om Avecto Defendpoint, er du meget velkommen til at kontakte Peter Boll på 70 22 38 10 eller skrive til os på info@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com