F-SECURE UDNÆVNER IT2TRUST TIL NY SKANDINAVISK DISTRIBUTØR

– Målet er endnu stærkere support til skandinaviske forhandlere og partnere

København, Danmark – 26. juni 2018: Det globale cyber security-firma, F-Secure, offentliggør i dag valget af danske IT2Trust som distributør til virksomhedens forhandlere. IT2Trust, med hovedkontor i København og med aktiviteter i hele Skandinavien, er en vidtrækkende distributør af produkter, services og øvrige løsninger inden for IT, der betjener forhandlere i hele regionen. IT2Trusts varemærke er komplet dedikation inden for cyber security-løsninger fra førende globale virksomheder. Nøglen til succes er stærke tekniske kompetencer samt gode forretningsforbindelser, der strækker sig fra forhandlerne til partnere – kompetencer og forbindelser, der giver værdi hele vejen igennem kanalerne til slutkunden.

F-Secures IT-sikkerhedsprodukter er kendt for deres konsekvent høje ydeevne ved trusselsdetektering, forebyggelse og respons, herunder beskyttelse mod de seneste ransomware-angreb. F-Secures produktportefølje dækker IT-sikkerhedskravene hos alt fra helt små organisationer til store virksomheder og organisationer med 10.000 brugere og derover, og derudover hjælper de også organisationer med at overholde GDPR-reglerne. Udnævnelsen af IT2Trust som ny distributør åbner nye muligheder for kunder i hele Skandinavien for at udforske og drage fordel af F-Secures Live Security-strategi.

Michael Dahl, Region Head Nordics i F-Secure, siger om samarbejdet med IT2Trust: “Udvidelsen af vores distributionskanal med IT2Trust forbedrer vores muligheder for at yde stærk teknisk support til eksisterende og potentielle forhandlerpartnere i hele regionen. F-Secures tilstedeværelse inden for sikkerhedssegmentet er steget betydeligt i løbet af de seneste par år – hvilket fremhæves med den meget nylige erhvervelse af MWR Infosecurity, der øger det samlede medarbejdertal fra 1.200 til 1.600, hvilket resulterer i, at F-Secure nu er den største europæiske leverandør af sikkerhedskonsulenter og løsninger. Med dette nye partnerskab kan vi nå ud til mere tekniske krævende forhandlerpartnere, der er mere specialiserede inden for det specifikke sikkerhedsaspekt ved IT-softwareleverancen, hvilket er meget interessant for os i processen med at udbrede kendskabet til vores nye tjenester,” slutter Michael Dahl.

Peter Boll, administrerende direktør hos IT2Trust er også glad for det nye samarbejde: “Markedet for cybersecurity-løsninger ændrer sig ekstremt hurtigt. F-Secures strategi med at kombinere endpoint-beskyttelse med sårbarhedsscanninger og opdagelse af trusler giver kunderne en meget stærk forsvarslinje. Vi har stærk indsigt i F-Secures løsninger, licensering og forretningsstrukturer, som er værdifulde i vores dialog med vores forhandlerpartnere – samt når vi støtter dem i deres dialog med slutkunder. Dette kombineret med vores tekniske supportfunktion inden for F-Secures produktsortimentet og det øvrige avancerede beskyttelsesniveau, der tilbydes mod moderne it-sikkerhedstrusler, tror vi vil være nøglen til den value proposition, vi tilbyder vores partnere,” siger Peter Boll.

Om F-Secure
Ingen kender til cybersikkerhed som F-Secure gør. I tre årtier har F-Secure drevet innovationer frem inden for cybersikkerhed, der forsvarer titusinder af virksomheder og millioner af mennesker. F-Secure beskytter virksomheder og forbrugere mod alt fra avancerede cyberangreb og databrud til de udbredte ransomware-infektioner med uovertruffen erfaring inden for endpoint-beskyttelse samt afsløring og respons. F-Secure’s sofistikerede teknologi kombinerer kraften i maskinindlæring med den menneskelige ekspertise fra deres verdensberømte sikkerhedslabs for at levere en enestående tilgang kaldet Live Security.
f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure

Om IT2Trust
Som dedikeret it-sikkerhedsdistributør skiller IT2Trust sig ud i Norden som et stærkt bånd mellem førende IT-sikkerhedsleverandører og forhandlerpartnere. Dette gøres ud fra et sæt stærke tekniske kompetencer, et innovativt markedsperspektiv og nøje opmærksomhed på kundernes behov. Med mere end ti års erfaring inden for dette specifikke område har konsistensen i organisationen konsolideret en solid vækst i de nordiske lande ved at levere relevante it-løsninger og tjenester til Managed Service Provider- og Value Added Reseller-kanalerne.
For mere information, besøg: website | Linkedin | facebook | twitter

For yderligere information, kontakt venligst

Jonas Damholt
Kudos Kommunikation
Tlf: 28 44 56 06
damholt@kudos.dk

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com