WEBINAR: NEXT-GENERATION NETVÆRKSOVERVÅGNING & SIKKERHED

For at kunne håndtere moderne cyberangreb af idag, er det tvingende nødvendigt at forstå hvad der foregår i netværket. Flowmons avancerede trafikmonitoreringsteknologi, og “lean-forward” adfærdsanalyse, hører til blandt markedets ypperste platforme til at give dig den nødvendige indsigt. Med den får du fuld kontrol over dit netværk, forbedrer applikation- og netværksydelsen væsentligt, og beskytter dig effektivt mod DDoS-angreb. Se med når LuboS Lunter – Business Development Engineer at Flowmon Networks – vise dig hvordan Flowmon er en modulopbygget monitoreringsløsning der giver dig den fulde gennemsigtighed i dit netværk, og gør dig i stand til at forstå præcist hvad der sker på dit netværk – hvem gør hvad og hvornår.

Dette webinar er en mulighed for at gå på opdagelsesrejse i IP flow teknologiens principper og forstå fordelene ved flowmonitoreringsløsninger, herunder forstå forskellene mellem traditionel SNMP monitorering , løsninger til pakke analyse og flow monitorering.

Dato: 30. august
Tid: 09.00 – 10.00
Taler: LuboS Lunter – Business Development Engineer at Flowmon Networks.
Tilmelding: send e-mail til atm@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com