WEBINAR: BESKYT DINE PATIENT DATA OG KRITISKE IT-INFRASTRUKTUR

Det er en kendsgerning, at de fleste moderne enheder kræver en netværksforbindelse og at det medicinske personale altid skal have adgang til de digitale patientdata som f.eks. resultater fra MR, røntgenstråler, laboratorieværdier osv.
Alt sammen for at kunne understøtte patienten bedst muligt. Dette tvinger generelt IT-afdelinger til at integrere de mange mindre netværk, der tidligere var adskilt.

Beskyt dine patient data og kritiske IT-infrastruktur
Er det muligt at beskytte netværket mod uautoriseret adgang, selv uden store økonomiske eller personaleudgifter?

På dette webinar giver vi dig et indblik i de specifikke krav til netværkssikkerhed i sundhedssektoren, og hvordan dette let kan implementeres med Macmon NAC-løsning (Network Access Control).
Lyt med når vi gennemgår den omkostningseffektive og hurtige implementering af en NAC-løsning. Nemt, hurtigt og sikkert.

Hvornår? Onsdag den 14. april | 10.30 til 11.30.
Dette webinar henvender sig til IT-beslutningstagere, netværksadministratorer og teknisk personale. Viden omkring NAC er ikke nødvendigt.

Deltag i webinaret her

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com