MØD IT2TRUST OG TENABLE PÅ COMPUTERWORLD SUMMIT 2017

Den 4. april 2017 afholdes Computerworld Summit for fjerde år i træk. Årets konference, hvor IT-professionelle mødes for at få ny viden og øget inspiration. Konferencen fokuserer på den digitale forretning, den sikre forretning og den fremtid, som virksomheder skal mestre for at have og vedholde at have succes.

I år deltager vi sammen med en af vores mest innovative producenter – Tenable Network Security – som siden 2002 har leveret kontinuerlig overvågning af netværk for at identificere sårbarheder, reducere risici og sikre overholdelse af compliance. Vi vil meget gerne invitere dig ud og se deres indlæg på dagen samt komme forbi standen og hilse på til en uformel snak om Vulnerability Management og IT sikkerhed.

14:20 – 14:45 (25 min) Securing today’s elastic IT assets
“With increasing threats and a constantly changing IT landscape, it’s more challenging than ever to keep up with identifying vulnerabilities and, more importantly, fix them”.
Johan den Hartog, Sales Engineer for BeNeLux & Nordics region, Tenable Network Security

Se tilmelding og programmet for dagen HER

Vi glæder os til at se dig.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com