COVID-19 SVINDLERE – VÆR EKSTRA OPMÆRKSOM NÅR DER ARBEJDES UDEN FOR KOMTORET

Kære samarbejdspartner

Du har sikkert allerede set information omkring det, men forsvarsministeren var tidligt i Covid-19 forløbet ude og minde alle om at vi skal være mindst lige så opmærsomme på IT-sikkerhed når der arbejdes uden for kontoret.
Du er sikkert allerede godt sikret, men vi vil gerne opfordre til at være ekstra opmærksomme på mistænkelige emails, vedhæftede filer, pop ups og lignende. Reglen ”spørg hellere én gang for meget end en gang for lidt” kommer til sin ret i disse dage.
Hackerne holder aldrig fri og en krise som Covid19 er kun brænde på bålet til at skræmme os alle til at begå dyrebare fejl.
Du kan læse forsvarsministerens samt chefen for Center for Cybersikkerheds udmeldinger her

Nedenfor har vi nævnt nogle muligheder for at hjælpe med at sikre den bedste måde at arbejde hjemmefra.
Du er velkommen til at kontakte os på 70 20 38 10 eller info@it2trust.com, hvis du har spørgsmål til disse muligheder.
Hele IT2Trust-teamet arbejder stadig og er klar til at støtte dig bedst muligt.

Hjælp medarbejderne med at arbejde hjemmefra med Netsupport Manager
Med Multi-Platform support og flexible netværksmuligheder (LAN, Wan, eller internettet), har IT afdelinger med det samme adgang til deres virksomheds kritiske systemer, servere og it brugere, og kan derved hurtigt reagere på problemer, på tværs af enhver geografisk lokation. Det giver også fjernbrugere sikker og nem adgang til deres desktop, så de kan fortsætte arbejdet som normalt.
Det der er med til at gøre Netsupport Manager unikt er den brede vifte af support væktøjer, der sikrer et maksimum af effektivitet, og mest vigitgt, et minimum af nedetid og mistet produktivitet.
For adgang til en gratis prøveversion, samt mere information kan dette her
Netsupport tilbyder lige nu store rabatter for at imødekomme virksomheder der er hårdt ramt af Covid19.
Vil du vide mere så tag fat i os hos IT2Trust på info@it2trust.com eller ring til Patrick Christensen på 60 14 94 10

Brug BeyondTrust’s fjernsupport eller privilegeret fjernadgangs løsning gratis i 90 dage
I disse krisetider er en god sikkerhedspraksis godt at have. Da COVID-19 har spredt sig over hele kloden, implementerer mange virksomheder, universiteter og organisationer fjernarbejds- eller studiepolitikker. En ekspanderende ekstern arbejdsstyrke (hjemme arbejdende) kan øge din sikkerhedsrisiko, især hvis IT- og supportmedarbejdere bruger ikke-sikre fjernadgangsværktøjer som midlertidige foranstaltninger. For at hjælpe dig med at støtte din midlertidige udvidede arbejdsstyrke (hjemme arbejdspladser) sikkert, tilbyder BeyondTrust 90 dage gratis brug af deres Secure Remote Access-løsninger. Mere info her

Når dine brugere arbejder hjemme – kan de sikkert tilgå alle applikationer?
Enhver virksomhed bør kigge på en MFA løsning, som et ekstra sikkerhedslag i forhold til brugere der logger på deres netværk, og i forhold til at undgå uautoriseret tilgang til sit netværk.
Ved at udrulle en MFA løsning der er simpel at benytte såsom Swivels, Authcontrol Sentry, giver man virksomheden den fleksibilitet og effektivitet som det kræves, for at brugere sikkert kan validere sig, hvad enten de arbejder hjemme eller på kontoret.
Swivels AuthControl Sentry, tilbyder brugerne en bred vifte af valideringsmuligheder – lige fra en Mobile App, til den populære liste af ”image” muligheder, baseret på den patenterede Pinsafe Teknologi.
Authcontrol Sentry integrere problemfrit med flere hundrede applikationer og software appliances, og tilbyder derved en fleksibel løsning i hele organisationen.
Ydermere kan du med Risiko-baseret validering, sikre at brugeren altid bliver påkrævet den nødvendig validering uanset om de logger på via VPN, Cloud eller on-Premise. Alt dette kan sættes op via politikker, udfra hvilken device man benytter, samt hvilken applikation man gerne vil tilgå.
Har du brug for mere info – Kontakt info@it2trust.com – eller Patrick Christensen på tlf 60 14 94 10

Sørg for optimal adgang når der arbejdes hjemmefra
Mange firmaer oplever I øjeblikket udfordringer med at sørge for adgang til deres kritiske applikationer, for alle deres medarbejdere der arbejder hjemme. Hvis den nuværende Infrastruktur har brug for mere kapacitet for at imødekomme stigningen af remote sessioner, så kan KEMP hjælpe med dette. Her er nogle nyttige informationer, til hvordan du sikrer ”Always on – og sikker remote adgang for dine medarbejdere
Load Balancing Remote Desktop Services
Optimized App Experience for Remote Workers using Always On VPN
Case Study: Keepmoat selects Kemp to load balance Always On VPN

Hos KEMP sidder Solutions arktiekter klar til at tage en snak omkring de Performance krav, som der i øjeblikket opleves. Har du brug for en snak med KEMP, så tag endelig fat i os hos IT2Trust, så faciliterer vi meget gerne dette.

Acronis Cyber Files Cloud – gratis indtil 31. juli 2020
Som partner ønsker vi at supportere dig når du skal hjælpe dine kunder med at få den bedst mulige overgang til at arbejde hjemmefra. Derfor kan Acronis nu tilbyde dig Cyber Files Cloud helt gratis frem til 31. juli , 2020. I denne periode kan du levere denne løsning til dine kunder, og du bliver ikke debiteret.
I forbindelse med disse Covid-19 tider vil kunderne, når de arbejder hjemmefra, være uden for virksomheds netværk og ofte på deres personlige enheder. Dette vil skabe en langs større angrebsflade for hackerne, hvilket gør beskyttelsen af virksomhedens data langt mere kompliceret. Acronis Cyber Files giver dig mulighed for at tilbyde kunder en stærk løsning, der sikrer kontrol og sikkerhed af denne data. For nye nye kunder, du tilføjer efter 18. marts, debiterer vi dig ikke for deres forbrug af Acronis Cyber Backup Cloud før 31. juli. Dette giver dig mulighed for at støtte virksomheder, der har brug for cyberbeskyttelse nu, men ikke har budgetteret for det.
Tag et kig på Acronis Cyber Files Cloud på deres oficielle site eller tag fat I os på telefon 70 22 38 10 eller info@it2trust.com

Pas på dig selv og dine nærmeste – lad os komme igennem denne krise på den bedst mulige måde, og lad os vide, om vi kan støtte dig på nogen måde.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com