ANALYSE

TENABLE LANCERER NYE VERSIONER AF NESSUS OG SECURITY CENTER

De to nye versioner hjælper med at eliminere såkalde ”blind spots” på sikkerheden, og reducerer de muligheder hackere har for at angribe netværket.

• Nessus Cloud 6.5, Nessus Manager 6.5 og Nessus Pro 6.5: giver nu et yderligere lag af sikkerhed, ved at tilføje dækning med Nessus Agenter på flere styresystemer.
• Security Center/Security Center Continious View 5.1: Eliminerer ”blind spots” ved at automatisere importen af Nessus Agent Data for Windows, OS X, og Linux systemer i netværket.

Hvorfor du bør kigge på Nessus 6.5
Enhver organisation har aktiver som ikke let kan scannes, og derfor nemt bliver overset at de eksistrende sårbarhedsprogrammer:
• Laptops og tablets der bliver brugt af medarbejdere ”on the road”, kan have sårbarheder eller være inficeret med malware. Hvis disse ikke er tilkoblet netværket når scanningen foretages, vil de forblive uscannet og derfor mulige trusler.
• Remote kontorer med lav båndbredde, kan gøre sikkerhedsscanninger til en stor udfordring.

Ved at bruge Nessus Agenter, (introduceret tidligere i år, og tilgængelig i Nessus Manager og Nessus Cloud) er det muligt at beskytte de enheder som det normalt er svære at nå ud til.

Hvorfor du bør kigge på Security Center 5.1:
Effektiv sikkerhed kræver at man har et fuldstændigt overblik over sårbarheder, forkerte konfigurationer, patches og malware på tværs af alle enheder:
• Håndtering af Credentialed scanninger er for belastende.
• Scanning af alle enheder (remote, midlertidige, og enheder med lav båndbredde) på planlagte scanningstidspunkter, kan være en umulig opgave.
Dette vil resultere i huller i scanningerne, og dermed såkaldte ”blind spots” der øger risikoen for angreb. Med Security Center kan du automatisk importere Nessus Agenter fra Nessus Manager og Nessus Cloud, og opnå det fulde overblik over dine sårbarheder uden behov for credentials.

Læs mere om Nessus, og hent en gratis prøveversion HER – Læs mere om Security Center, og bed om en gratis test-version HER
 

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com