FORPREMIERE PÅ JAMES BOND – NO TIME TO DIE

Kære samarbejdspartner

Jeg håber du har tid og lyst til at komme et tur i biffen med os.

Det er nemlig på tide at finde den indre drengerøv frem og komme en tur i biffen til FORPREMIERE på et brag af en action film. Det er os en stor fornøjelse – i samarbejde med vores producent Titus – at invitere dig og dine kollegaer til vores “NO TIME TO DIE” bio arrangement.

Kort om Titus
Titus, giver organisationer mulighed for at finde, klassificere, beskytte, analysere og dele information. Med en let anvendelig og intelligent policy manager, gør Titus det muligt for kunder, at adressere lovgivningsmæssige databeskyttelse krav og få mere ud af deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer, herunder datatabsforebyggelse (DLP), ”cloud access security broker” (CASB), kryptering og næste generations firewall (NGFW ) løsninger.
Mere om Titus på vores website / kort video intro / Titus Webinar: How to Prevent Internal Data Leaks and Protect Personal Data

James Bond – No Time To Die
No Time To Die (Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi. Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle, for femte og sidste gang. Trailer

Praktisk info:
Dato og tid: 1. april kl. 15.00
Biograf: Nordisk Film Biografer – Lyngby, Sal 1
Tilmelding: Reservér din billet på atm@it2trust.com
Vi sørger naturligvis for lidt til ganen ved indgangen til salen

Tider:
Kl. 15.00 Dørene åbnes og hver deltager får 1 x dåse cola, pingvin blanding, kims chips og Snickers (ønsker du mere skal du selv købe og komme i god tid. Der er ekstra mange mennesker denne dag)
Kl. 15.15 Dørene lukkes og Titus og IT2Trust byder velkommen
Kl. 15.35 James Bond – No Time To Die

Først til mølle princippet – Vi glæder os til at se dig.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com