IT2TRUST UNDERSKRIVER MED BITRATER – BESKYTTER MOD ALT DET UKENDTE

Det er mig en stor fornøjelse at præsentere dig for vores nyeste agentur – BitRater, der er en ny og innovativ sikkerheds-teknologi som beskytter mod ALLE typer af malware herunder ransomware, virus, spyware, cyberkriminelle – herunder også WannaCry som for nyligt kom på agendaen verden over.

Beskytter mod alt det ukendte
Traditionelle antivirus-programmer er designet til at fjerne allerede kendte vira, og deres virkning afhænger af tiden fra en ny virus kommer i spil, til den bliver opdaget, og værktøj til dens fjernelse er implementeret. BitRater stopper IKKE KUN allerede kendte vira. BitRater analyserer ALLE processer, før de bliver igangsat, så der udføres ingen egentlig scanning af harddisken.

Hvordan virker BitRater?
I modsætning til de fleste sikkerheds-værktøjer, så er BitRater designet med ekstrem effektivitet for øje. BitRater er en af de mest omfattende og effektive sikkerheds-software-løsninger, indenfor applikations-whitelistning, der findes på markedet i dag. BitRater tilbyder både endpoint beskyttelse samt proces kontrol.
BitRater kan køre uden at brugeren bemærker det eller er involveret i opsætningen. Alt sker i bruger-processen og er fuldt automatiseret. BitRater bruger mindre end 1 % af CPU’en (datakraften) og belaster derfor hukommelsen minimalt.
Når Bitrater ser en ukendt proces på computeren, bliver denne proces automatisk videresendt til BitRater’s Cloud Service, hvor den analyseres. Processen sammenlignes med data fra den store database for godartede og ondsindede processer. En ondsindet proces bliver helt automatisk blokeret på computeren SAMT ALLE ANDRE maskiner der er forbundet med BitRater Cloud netværket. En godkendt proces får lov til at starte på normal vis.
Se også Whitepaper – Extreme Data Protection Made Easy

Gratis BitRater sikkerhed efter WannaCry angreb
Efter weekendens verdensomspændende ransomware-angreb vil vi gerne have lov til at vise dig hvordan BitRater virker og hvordan BitRater kan sikre dig mod fremtidige ransomware angreb.
WannaCry kan ikke trænge igennem Bitraters sikkerhed, hvilket endnu engang viser kvaliteten af denne software. BitRater er en unik software-løsning, der giver en af de mest effektive måder at blokere ransomware og alle andre ukendte malware, både nu og i fremtiden.
BitRater er hurtig og nem at installere og kan installeres på dit netværk eller i skyen eller som en kombination. Vores elastiske sky opdagede og stoppede malware før den blev kendt som WannaCry. BitRater fungerer på en fuldstændig automatiseret måde, hvilket betyder at du ikke behøver at overvåge hændelser eller alarmer – du får bare en rapport om, hvad der er blokeret.
Du kan lige nu få 3 måneders gratis BitRater beskyttelse. Ring til os på 70 22 38 10 eller kontakt os på e-mail info@it2trust.com

Se hvorfor BitRater er det bedste forsvar mod angreb som WannaCry
NYHED – ny dansk video fra BitRater! Lyt med når BitRaters CEO og tidligere chef for Forsvarets Efterretningstjeneste GovCert, Ebbe Petersen, forklarer hvordan BitRater virker og kan beskytte mod angreb som WannaCry.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com