F-SECURE INVITERER TIL LUNCH & LEARN-SEMINAR MED FOKUS PÅ SÅRBARHEDSSCANNING

Kom med, når F-Secure stiller skarpt på sårbarhedsløsningen Radar, som er en banebrydende platform til scanning og håndtering af sårbarheder. Løsningen gør det muligt at identificere og håndtere både interne og eksterne trusler, rapportere om risici og efterleve nuværende og fremtidige bestemmelser (såsom PCI-standarden og GDPR). Den gør skygge-IT synlig, så du kan kortlægge hele din angrebsflade og reagere, hvis der er alvorlige sårbarheder, som kan medføre trusler.

Vi starter seminaret med en god frokost, mens en af F-Secures egne sikkerhedskonsulenter, med udgangspunkt i F-Secures egen årelange erfaring, giver indsigt i, hvilket trusselsbillede danske virksomheder står overfor i dag, samt hvad du skal være særligt opmærksom på som forhandler. Herefter viser vi dig, hvordan Radar giver dig de værktøjer, du skal bruge, for at få overblik over og bekæmpe sikkerhedsrisici i dine kunders netværk. Seminaret afsluttes med en session omkring, hvordan du bedst går ud og sælger sårbarhedsløsningen til dine kunder.

Dato: 9. april 2019
Tid: 11:00-13:30
Sted: Mikado House, Business Centeret, Rued Langgaards vej 8, st., 2300 København S

Tilmelding og agenda her.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com