DET NORDISKE TRUSSELSBILLEDE
WEBINAR DEN 11. NOVEMBER KL. 10.00

Kære forhandler og samarbejdspartner

Vi hører så tit omkring det Globale trusselbillede med grobund i USA og andre store markeder samt statistikker derfra – men gælder de samme vilkår og trusler også i vores lille del af verden?

Sammen med Intel471 (der leverer dybdegående informationer til beskyttelse mod malware og IT-trusler som bedrageri til førende sikkerheds-, svindel- og efterretnings-teams) har vi sat os for at kigge mere på det Nordiske trusselsbillede. Vi inviterer dig derfor til at deltage i denne 1 times specielle online session med bånd og fokus på det nordiske trusselslandskab.

Det Nordiske trusselsbillede, webinar 11. november 10.00
I denne web-session vil Intel 471 og IT2Trust give dig en opdatering omkring trusselsbilledet for the nordiske marked og mere specifikt:
– Dybdegående malware-kampagner der har haft tilknytning til det nordiske marked (Get2Loader & Zloader)
– TA505 Threat Group Deep Dive
– Den hastigt stigende mængde af ransomware, som for nylig har påvirket Norden mest

Webinaret afholdes den 11. november kl. 10.00 – Registrér dig allerede idag

Intel 471 er den førende leverandør af intelligens til bekæmpelse af it-kriminalitet.
Intel 471 leverer dybdegående informationer der kan hjælpe organisationer med, at beskytte mod malware og IT-trusler som bedrageri til førende sikkerheds-, svindel- og efterretnings-teams.
Deres informationer om angriberne har fokus på at opdage infiltreringen i kunders netværk. Deres adgang til lukkede kilder, hvor angriberne samarbejder, kommunikerer og planlægger cyber-angreb gør det muligt for Intel 471’s kunder at detektere og beskytte sig mod nye trusler.
Deres malware-efterretninger gør det muligt at levere data samt kontekst om angribernes malware- og modstandsinfrastruktur.
Intel 471’s team består af efterretningsoperatører og indfødte sprogbrugere, der befinder sig på steder, hvor cyberkriminelle tidligere opererede uden risiko og konsekvenser.
Deres lokale kendskab til hacker miljøer er unik og bygger på et team med erfaring fra efterretningstjenester, militær, politimyndigheder og private virksomheder inden for trusselsintelligens, stort set på hver eneste kontinent på jorden.

Ha en god dag

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com