FBI ADVARER SUNDHEDSSEKTOREN – PAS PÅ JERES FTP SERVERE!

FBI har udsendt en “Private Industry Notification (PIN)” advarsel til hele sundhedssektoren vedrørende sikkerheden på FTP servere!
Beskyttede sundhedsoplysninger er nu mere være værd på det sorte marked end kreditkort-oplysninger. Dette gør sundhedssektoren til et mere lukrativt mål for cyber-kriminelle end både banker, retail kæder mv.

Kreditkort-oplysninger har normalt en “levetid” indtil banken opdager tyveriet og herefter låser kreditkortet. Sundhedsdata kan derimod inkludere en langt større værdi i form af personlige data som de cyber-kriminelle kan bruge til mere omfattende identitetstyveri.

Virksomheder bør i stedet for standard FTP løsninger, overveje at kigge nærmere på en MFT (Managed File Transfer) løsning. Ved at overgå til MFT, får ledelsen synlighed, kontrol, sikkerhed, pålidelighed, og de revisionsspor det kræver at leve op til SLA’s og dermed bestå IT-revisionen.

Læs mere om FBI’s advarsel HER eller ring til os på 70 22 38 10 for en uforpligtende snak, eller evt en demo af en MFT løsning.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com