KEMP LOADMASTER OG DELL EMC SAMARBEJDE

Skalerbarhed og ingen nedetid
Med den stigende mængde data, der følger med udvikling af moderne applikationer, er tilgængelighed af data af den største betydning.
Kemp Technologies forbedrer tilgængeligheden og ydeevnen for Dell EMC ECS nextgeneration storage og maksimerer således kundernes investering.
Dell EMC ECS og Kemp LoadMaster leverer en Cloud platform, der understøtter lagring, sikrer der ikke opstår nedetid og giver analyse af ustrukturerede data i stor skala.

Kemp LoadMaster og Dell EMC ECS løsning
Dell EMC anbefaler Kemp LoadMaster til alle kunder der ønsker den høje tilgængelighed og ydelse, der idag forventes på
markedet. Når kunder forventer uafbrudt adgang til data, der er gemt i Dell EMC ECS, Kan en LoadMaster fra KEMP levere avanceret sundhedskontrol på applikationsniveau. Således sikres at ECS-noderne er sunde og klar til at acceptere forbindelse.
I tilfælde af at en node er offline, uanset om den er planlagt eller under vedligeholdelse, markerer Kemp LoadMaster denne node som nede og omdirigerer trafik til de andre sunde noder. Brug af SSL / TLS-offloading vil give større ydelse. Dette gøres ved at afslutte den sikre forbindelse på Kemp LoadMaster og sende ukrypteret trafik tilbage til ECS. Denne konfiguration eliminerer den processor-tunge krypteringsbehandling på ECS-noderne og placerer den på Kemp LoadMaster, som er optimeret til at håndtere denne type trafik. Virksomheder der har adopteret IPv6, kan bruge Kemp LoadMaster som en gateway, hvilket giver mulighed for kommunikation mellem end points IPv6 og Dell EMC ECS via IPv4. Dette forenkler implementeringer i disse blandede miljøer og leverer stadig den samme høje tilgængelighed og ydeevne.

Kemp LoadMaster Global Server Load Balancing (GEO)
At kunne tilbyde høj tilgængelighed inden for et enkelt Dell EMC ECS-cluster er yderst essentielt. Det er dog ikke ualmindeligt, at organisationer i dag distribuerer data på tværs af flere clusters. I mange tilfælde er disse clusters i vidt forskellige datacentre og bliver implementeret i en aktiv / aktiv konfiguration. Kemp LoadMaster Global Server Load Balancing (GEO) giver intelligent geografisk distribution af trafik baseret på proximity.
Dette giver bedre ydeevne og i tilfælde af et komplet nedbrud dirigeres al trafik til et funktionelt datacenter. Kemp GEO tilbyder planlægningsmetoder til at dirigere trafik til websteder, der er vært for ECS-klynger – således imødekommes alle organisationers behov.

Round Robin
Weighted Round Robin
Fixed Weighting
Real Server Load
Proximity
Location Based

FIPS 140-2 certificeret
Kemp Technologies understøtter fuldt ud alle standarder og offentlige love. Kemp Technologies har således indarbejdet et FIPS 140-2-certificeret softwarekrypteringsmodul i operativsystemet, hvilket stilles til rådighed for alle LoadMaster application delivery controllers / load balancers. Disse krav er blevet obligatoriske på tværs af de fleste vertikale markeder for at kunne levere sikkerhed og compliance af moderne apps.

Hvorfor Kemp LoadMaster
Kemp Technologies er førende på markedet for load balancers og application delivery controllers når man ser på pris i forhold til performance. Siden 2000 har Kemp hjulpet virksomheder med at vokse ved at sørge for adgang til infrastrukturen 24/7, en bedre performance på web og sikring af driften samtidig med en effektivisering af omkostningerne til IT.
Kemp forenkler radikalt, hvordan kunder optimerer, analyserer og sikrer deres applikationer på tværs af private og multi-cloud-miljøer. I tillæg tilbydes en smidig forbrugsmodel, stærke analyser og automatiseret problemløsning. Alle virksomheder, der kører Dell EMC ECS, kan nu drage fordel af forbedret ydelse og tilgængelighed ved at inkludere Kemp LoadMaster i deres miljø.

Tekniske funktioner
Høj tilgængelighed.
Multi Cluster / Site Resilience.
Større ydeevne med SSL / TLS-offloading.
Intelligent applikationsniveau.
IPv6 til IPv4 oversættelse.

Fordele
Maksimer værdien fra investering i infrastrukturen.
Forbedre service, tilgængelighed og oppe-tid.
Aktivér lagring og skalérbarhed i Cloud.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com