SKYBOX SECURITY VINDER SC AWARDS

Trust Award: Best Risk/Policy Management Solution
Winner: Skybox Security for Skybox Security Suite

I en rapport fra 2018 omkring sårbarheds- og trussel-tendenser konstaterede Skybox Security, at 2017 havde en gennemsnitlig stigning på 60 procent i sårbarheder, der blev offentliggjort online og som hackere kunne benytte sig af.

Med det for øje, tilbyder Skybox sine kunder Skybox Security Suite – en samling af integrerede sikkerhedsstyringsløsninger, der er tilgængelige via én enkelt platform og som giver brugerne mulighed for at visualisere, kontrollere og reducere deres angrebsoverflade, samtidig med at risikostyring og policy-håndtering centreres.
Skybox integrerer op mod 120 netværks- og sikkerhedsteknologier, normaliserer og udnytter deres data om sårbarheder- og anden trussel-information til at give omfattende og automatiserede risikoanalyser, måle- og rapporteringsfunktioner på tværs af fysiske IT-, virtuelle, multi-cloud og industrielle netværk.

Skybox webinar 15. maj kl 10.00. tilmeld dig på jf@it2trust.com
Skybox demoer

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com