IT2TRUST UNDERSKRIVER MED CENSORNET

Tag rigtig godt imod CensorNet som vi idag har lavet en Nordisk distributionsaftale med.

CensorNet, det komplette cloud security-firma, hjælper organisationer til effektivt at styre og kontrollere anvendelsen af cloud-applikationer i deres forretning.
Virksomheden leverer en samlet tilgang til sikring af skyen via dets specialbyggede, multifunktionelle cloud-sikkerhedsplatform, der leverer integreret websikkerhed, e-mail-sikkerhed, CASB og adaptiv multi-faktor-godkendelse.

Dette giver organisationer sikkerhedsfokuseret synlighed og kontrol over brugeradgang, data og aktiver for at tillade adgang, samtidig med at de kontrollerer resultater og giver organisationer mulighed for at løse sikkerheds-, revisions-, compliance- og produktivitetsproblemer i forbindelse med brug af cloud-applikationer og -enheder.

CensorNet gør det muligt for organisationer at kontrollere Shadow IT, implementere BYOD-initiativer på en sikker måde og beskytte mod cybertrusler. Med mere end 4000 kunder og over 1,3 millioner brugere over hele verden har selskabet hovedkontor i Basingstoke, Storbritannien.

For mere information, se HER

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com