WEBINAR: SMS 2-FAKTOR BRUGERVALIDERING ER DØD? FREMTIDEN ER INTELLIGENT BRUGERVALIDERING!

Kære forhandler

Sikkerheden omkring SMS-baseret 2-faktor brugervalidering har længe været til debat. Men nu kan SMS 2-faktor måske snart være en ting fra fortiden.

Det amerikanske nationale institut for standarder og teknologi (NIST) har i et udkast til sine retningslinjer for digital godkendelse, anført, at SMS-baseret 2-faktor brugervalidering bør forbydes i fremtiden på grund af sikkerhedshensyn. På grund af stigningen i databrud er 2-faktor godkendelse blevet en standard i mange virksomheder – især i Danmark. Mange tjenester tilbyder sms-baseret 2-faktor til sine brugere, bare for at sikre, at hackere vil have sværere ved at hacke konti kun ved hjælp af password.

SMS baseret 2-faktor brugervalidering er for usikker
NIST hævder, at SMS baseret 2-faktor brugervalidering er en for usikker proces, idet det er for nemt for alle at få en telefon, og at webstedets operatør på ingen måde kan kontrollere, om den person, der modtager SMS-koden, faktisk er den rigtige modtager. Faktisk er SMS-baseret 2-faktor valideringen også sårbar over for kapring, hvis personen bruger en VoIP-tjeneste (voice over-internet protocol), der giver telefonopkaldstjeneste via en bredbåndsinternetforbindelse i stedet for et traditionelt netværk. Da nogle VoIP-tjenester tillader opsnapning af SMS-beskeder, kunne hackere stadig få adgang til brugernes konti beskyttet med SMS-baseret 2-faktor godkendelse.

Det er ingen hemmelighed at mange danske virksomheder længe har benyttet SMS baseret 2-faktor brugervalidering. Det har indtil nu været at betragte som sikkert og ikke mindst nemt. Desværre viser den rasende udvikling i cyber-kriminalitet, at vi ikke længere altid kan få både optimal beskyttelse og den nemmeste brugervenlighed – eller kan man?

Swivel Secure har udviklet brugervalidering I mere end 20 år og vundet priser som “SC Magazine Award Europe 2016 Winner”, ”Best Multi-factor Solution”, ”Cutting Edge Award in Multi-Factor Authentication Solutions fra Cyber Defense magazine”. De er specialister i brugervalidering og har med deres seneste skud på stammen udviklet “intelligent brugervalidering”.

Den 22. august har vi sat dem i stævne og holder et lille webinar på en time omkring ”SMS 2-faktor brugervalidering er død? Fremtiden er intelligent brugervalidering!”
Webinaret afholdes på engelsk af Manuel Ribeiro, Senior Solutions Engineer fra Swivel Secure. Han vi bl.a tale om hvilke typer brugervalidering er bedst afhængigt af risikoniveauet. Han vil også tale om WannaCry, dens aktuelle og fremtidige trusler, hvordan hackere stjal store mængder information og legitimationsoplysninger, og hvordan en stærk brugervalidering er mere nødvendig end nogensinde før, hvis man vil beskytte virksomhedens data mod fremtidige angreb.

Hvis du er forhindret i at deltage, er du selvfølgelig velkommen til at dele denne mail med en kollega som kunne have interesse for emnet.

Tirsdag 22. august 2017
kl. 10.00 – 11.00
SMS 2-faktor brugervalidering er død? Fremtiden er intelligent brugervalidering!
v/ Manuel Ribeiro, Senior Solutions Engineer fra Swivel Secure
Tilmeld dig webinaret HER

Vi håber du har lyst og mulighed for at deltage.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com