IT2TRUST ANSÆTTER NORDISK SALGSDIREKTØR

IT2Trust A/S har pr. 1. august 2018 ansat Michael Toftegaard som ny salgsdirektør i Norden. Han kommer til at arbejde ud fra hovedkontoret i Brøndby med salg til forhandlere.
Michael Toftegaard har mere end 15 års erfaring fra IT-branchen og har de seneste 10 år udelukkende beskæftiget sig med IT-sikkerhed hos Kaspersky og de seneste 5 år hos F-Secure.

Med ansættelsen af Michael Toftegaard, kan IT2trust fortsætte udviklingen af vores mission om at levere IT-sikkerhed på højeste niveau, sammen med de mest anerkendte og troværdige IT-sikkerheds-brands i markedet. Hovedformålet er at bidrage til udvikling, viden og vækst hos vores forhandlere, samt at bidrage til den samlede købsoplevelse for slutkunderne, lige fra rådgivning og PoC og til den endelige installation og tilhørende services.

MICHAEL TOFTEGAARD
SALES DIRECTOR
MT@IT2TRUST.COM
MOBILE: +45 28 39 34 39
LINKEDIN

Yderligere information kan fås ved at kontakte Michael Toftegaard eller Adm. Direktør Peter Boll 70 22 38 10 / e-mail: pb@it2trust.com

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com