ANALYSE

HVEM LYTTER MED NÅR DU SNAKKER? SEECRYPT BESKYTTER DIG!

Seecrypt blev dannet i slutningen af 2012 for at kommercialisere mobile krypteringsteknologi, der oprindeligt blev udviklet til militær brug for Consumer og Enterprise markeder.

Seecrypts operative hovedkvarter er beliggende i Pretoria, Sydafrika, med 76 medarbejdere, og med kontorer på centrale markeder på verdensplan. Vores vision er at blive den globalt anerkendte og betroede leverandør af krypteringsteknologi til en bred vifte af kommercielle voice og messaging applikationer.

Beskyt dine private samtaler med SC3 – en ny software kommunikations app og service, der gør det muligt at foretage og modtage ubegrænsede, sikre taleopkald og tekstbeskeder mellem SC3-aktiverede enheder, overalt i verden.

Test Seecrypt GRATIS – SE VIDEO HER – Prøv Seecrypt internt i din virksomhed.
Gælder i en måned – ring til os på +45 70 22 38 10 eller e-mail info@it2trust.com

Stærk kryptering: Ved at benytte double-layer AES-256 og RC4-384 end to end kryptering, med en ny midliertidig sessions nøgle for hvert kald og besked, giver Seecrypt adgang til ekstrem stærk krypteret kommunikation.

Brugervenligt: Seecrypt gør det nemt at have krypteret kommunikation på tværs af forskellige enheder. Ideelt for alle, som har brug for nem og sikker kommunikation.

Lydkvalitet i top: Seecrypt tilbyder enestående lyd kvalitet ved at benytte sig af voice over data med en almindelig data codec – hvilket tillader dig at ringe sikkert via Internettet med lav båndbredde.

Instant Messaging: Seecrypt SC3 er nem og hurtig at bruge samtidig med at der er avancerede krypteringsprotokoller, som giver dig komplet privatliv, så du ikke bliver aflyttet.

Fildeling: Sikker fildeling af følsomme data er vigtigt for mange brugere. Seecrypt tillader at vælge filer og sende dem til en hvilken som helst anden Seecrypt bruger med maksimal sikkerhed.

Administrations portal: Én enkel, nem og effektiv web-portal, som administrerer brugerne i virksomheden.

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com