ANALYSE

TENABLE INTRODUCERER CONTAINER SECURITY – ADD-ON TIL TENABLE.IO

Tenable.io Container Security gemmer container images og scanner dem mens de bliver oprettet og inden de når produktionsmiljøet. Udover at scanne for sårbarheder og malware giver det løbende overvågning af container images. Ved at integrere continuous integration and continuous deployment (CI/CD) systemer, som opretter container images, sikrer Tenable.io Container Security, at alle containere, der når frem til produktion, er sikre og i overensstemmelse med virksomhedspolitikken.

Tenable.io Container Security supplerer tidligere frigivne funktioner i Nessus og Tenable.io, som gør det muligt for IT -sikkerhedsteamet at opdage de aktive Docker-hosts og tælle de containere der kører på dem. Opdagelse og sikring af Docker-hosts er et vigtigt første skridt i containerens sikkerhedsrejse. Tenable.io Vulnerability Management kan også revidere Docker-hosts mod CIS Docker v1.12 + benchmark, der hjælper dig med at hærde dine container hosts korrekt.

Container Security findes i:
5 GB (Starter)
10 GB (Small)
25 GB (Midsize)
50 GB (Large)
100 GB (Enterprise)
Vedr. priser: kontakt din Tenable partner eller IT2Trust på telefon 70 22 38 10 eller info@it2trust.com

Læs mere om Tenable introducerer Container Security HER

 

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com