ACUNETIX NU HOS IT2TRUST – ALL-IN-ONE WEBSITE SECURITY SCANNER

Det er os en stor fornøjelse at præsentere dig for vores nyeste agentur – ACUNETIX.

Acunetix er pionerer indenfor fuldautomatisk sårbarhedscanning af webapplikationer, og har den største erfaring i branchen. I løbet af de sidste 15 år har Acunetix’s scanningsmotor udviklet sig til at opdage sårbarheder som mange andre teknologier overser og samtidig opnået en stærk performance. Den nye Acunetix V12-scanningsmotor, der er opbygget fra bunden i 64-bit C + +, detekterer nu mere end 4500 webapplikationssårbarheder. Acunetix sælges efter en målbaseret model. Et mål er et website, en webapplikation, server eller netværksenhed, som du gerne vil scanne for sårbarheder.

Acunetix’s innovative teknologier inkluderer:

– DeepScan Technology tillader nøjagtig gennemgang af AJAX-tunge client-side Single Page Applications (SPA’er), der udnytter komplekse teknologier.
– Branchens mest avancerede og robuste SQL-injection- og cross-site scripting-test, herunder avanceret detektering af DOM-baseret XXS.
– En Login Sequence Recorder, der tillader automatisk gennemgang og scanning af komplekse adgangskodebeskyttede områder.
– AcuSensor Technology tillader nøjagtig scanning, der reducerer falske positiver, ved at kombinere black-box scanningsteknikker med feedback fra dens sensorer placeret inden i kildekoden.
– Indbyggede sårbarhedsstyringsværktøjer til let at opdage, bedømme og afhjælpe sårbarheder. Herunder en lang række management- og compliancerapporter.
– Acunetix Multi-Engine til Enterprise-kunder, der har brug for at scanne mange webapplikationer samtidigt. Implementér flere scanningsmotorer, der alle styres fra en central konsol.
– Højeste detektionrate af WordPress, Joomla! og Drupal sårbarheder.

Acunetix er valgt som scanningsværktøj af mange kunder på tværs af sektorer, herunder den offentlige sektor, militær, uddannelse, telekommunikation, banker, finans- og e-handel, og mange Fortune 500-virksomheder såsom Pentagon, Harper Collins, Disney, Adobe og mange flere.

Acunetix vinder “Best Vulnerability Management” løsning
Produkt-info, case studies, priser og meget mere HER

NEWS2YOU

Du kan også få vores nyheder sendt direkte til din mailboks, via vores elektroniske nyhedsbrev News2You.
News2You er målrettet til både forhandlere og slutbrugere – og indeholder det nyeste indenfor vores løsninger til IT-sikkerhed og Netværk – samt invitationer til seminarer og events.

Vil du fremover gerne modtage News2You, skal du blot sende os en e-mail til: news2you@it2trust.com